UnderCover Tonneau Installationsinstruktioner

UnderCover gör en lätt, mycket slitstarkt tonneau täcka för de flesta pickuper på marknaden. Till skillnad från andra hårda tonneau omfattar är UnderCover tillverkad av ett svart ABS material, målat inte ett stålhölje samma färg är fordonet. Dess konstruktion smälter in perfekt med järnväg flaket vakter på fordon såsom en Ford F150. Medan de flesta åkare lämnar det upp till de yrkesverksamma att installera UnderCover tonneau, skulle de flesta av dem gör det i cirka 30 minuter med några enkla verktyg. Saker du behöver
1/2-tums box slutet skiftnyckel
Visa fler instruktioner
Fästa bakre monteringsfästen
1

Placera höger bakre fäste mot läppen på lastbilens flak och stråket fickan eller bakljus väl i slutet av flaket. Säkerställ låsplattans är på baksidan av konsolen.
2

Välj två av de tre hålen i konsolen, en så långt framåt och den andra så långt bak som möjligt, och glida en 5/16-by-1 1/4-tums bult genom varje.
3

Thread undercover s klämmor på varje bult så att fästet ligger bakom läppen av flaket.

4

Håll klämmorna vertikalt i stället på läppen på flaket medan finger-bultarna dras åt från den andra sidan. Se till att den övre delen av fästet anpassar honom med den övre delen av läppen.
5

Dra åt varje bult med en 1/2-inch låda fast nyckel. Se till att klämmorna inte rör sig medan åtstramning genom att hålla dem på plats med en tång. Upprepa för vänster sida. Addera Fästa Front Montering hållare
6

Placera höger sida, 90-graders vinklade främre fäste ovanpå flaket järnväg och mot flaket läppen med tången på fästet uppåt och framåt.
7

Rikta änden av fästet med framför lastbilen sängens skott, så tanken att hänga över den främre delen av skott.
8

Clamp det främre fästet till läppen av flaket på samma sätt som de bakre fästena. Upprepa för vänster sida. Addera Fästa Tonneau Cover
9

Placera insynsskyddet ovanpå flaket med gångjärnen på framsidan. Kontrollera att den främre luckan tätningen inte rullar under insynsskyddet, men hänger över framsidan av flaket.
10

Slip klingoma av främre fästen genom springorna i gångjärnen på antingen sida av insynsskydd.
11

Installera en spiralring i vart och ett av hålen i de tungor genom att skilja den ena änden av spiralen ringen, glider änden i hålet i tången och vrida ring tills det blir fritt i hålet.
12

Knäpp den stora änden av den hydrauliska fjäderben på bollen stud på höger sida av insynsskydd. Knäpp den lilla änden av den hydrauliska fjäderben på bollen stud på höger sida bak fäste. Upprepa för den vänstra hydrauliska fjäderben.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89644.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.