Hur anpassar jag en Chevy HHR ?

Den Chevy HHR gjorde sin debut 2005 . HHR är en akronym för Heritage High Roof . Chevy utformade HHR baserat på 1949 Chevrolet Suburban . Med en bakre bagaget och baksätet fällas ned , kan HHR bära mycket mer last än en vanlig sedanmodell . Dess retro - inspirerade designen gör den unik . En direkt konkurrent till Chrysler PT Cruiser , det finns många eftermarknaden tillbehör för att skräddarsy din Chevy HHR . Instruktioner
1

Add anpassade fälgar och kortare däck . Den Chevy HHR har en låg markfrigång . Lägga lägre däck kommer att ge det en " sänkt " utseende . Fälgar finns i ett antal olika stilar och utföranden i alla prisklasser . Installera större däck för en stor genomslagskraft look . De största däck tillgängliga för HHR är 22 inches i diameter .
2

Installera en bakspoiler . På HHR är spoiler ovanför bakrutan . De flesta är gjorda med ABS-plast . Det kan vara nödvändigt att ha det målas för att matcha färgen på din bil . HHR spoilers finns med och utan bromsljus .
3

Add anpassade fälgar . Finns i ett antal olika stilar och ytbehandlingar , fälgar anpassade är ett bra sätt att anpassa en Chevy HHR . Fälgar finns i priser som passar i varje budget . För en mer anpassad utseende , lägga större eller mindre däck .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88855.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.