Hur man installerar varselljus på en husbil

Varselljus är en säkerhetsfunktion som de flesta biltillverkare börjat gälla för många år sedan. De gör en bil mer synlig, och därmed mindre risk att hamna i en olycka. Men eftersom inte alla bilar har varselljus (DRL), finns det några eftermarknaden alternativ. Nu kan du installera DRN på alla fordon du äger, inklusive din husbil. Saker du behöver
Varselljus
ljus kit 12-volts testlampa
Borr med Phillips-head fäste
plåtskruv
blå ringen terminaler
Blue butt kontakter
Gul rumpa kontakter
Avbitare
Wire strippor
Wire crimpers
Visa fler instruktioner
1

Montera DRL kit till undersidan av instrumentpanelen med hjälp av borr och självgängande skruvar. Hitta en plats där det är lätt att komma åt ledningar, men det är dolt från insyn.
2

Kör den svarta kabeln från ledningsnätet på DRL kit till en solid bit metall under instrumentbrädan, då skär den på längden med avbitare.
3

Kör den gula ledningen från ledningsnätet på DRL kit till baksidan av strålkastare switch. Sondera ledningar på baksidan av switchen med testet ljus. Slå på strömbrytaren till rinnande ljus läge. När testet tänds, har du hittat rätt tråd. Klipp det, band 1/2 tum från båda sidor av tråden med hjälp av tråd strippor, och crimp dessa två trådar tillsammans med den gula ledningen från kabelnätet, med den blå rumpa kontakten och crimpers tråd.
4

Kör den vita kabeln från ledningsnätet på DRL kit till baksidan av strålkastare switch. Sondera ledningar på baksidan av switchen med testet ljus. Du letar efter strålkastaren matningstråd, vilket kommer att aktivera testet ljuset när strömbrytaren är påslagen. När du hittar det, klippa tråd, band 1/2 tum från båda sidor av tråden med hjälp av tråd strippor, och crimp dessa två trådar tillsammans med den vita kabeln från ledningsnätet med blå rumpa kontakten och crimpers tråd.

5

Kör den gröna ledningen från ledningsnätet på DRL kit till undersidan av rattstången. Sond ledningarna på rattstången använda prov ljus. Du letar efter en switch som tänds med tändningen, så cykla nyckeln i tändningslåset från "off" till "på" läge. Om testet tänds med nyckeln till "on" och "off" med knappen off, då har du hittat en tändstiftsledningen. Klipp tråden, band 1/2 tum från båda sidor av tråden med hjälp av tråd strippor, och crimp dessa två trådar tillsammans med den gröna ledningen från kabelnätet med hjälp av den blå rumpa kontakten och crimpers tråd.
6

Kör den röda kabeln från ledningsnätet på DRL kit till en konstant strömkälla. Detta kan också hittas under rattstången. Den här gången, kommer testet ljuset aktiveras omedelbart, och kommer att bo på oavsett vilken position tändningen är i. Klipp tråd, band 1/2 tum av tråd från båda sidor av tråden med hjälp av tråd strippor, och crimp dessa två trådar tillsammans med den röda tråden från ledningsnätet med blå rumpa kontakten och crimpers tråd.
7

Kör foto sensor medföljer DRL kit till toppen av instrumentbrädan, dölja ledningarna längs sätt. Kontrollera att det är på en plats där givaren kan ses genom vindrutan. Anslut sedan kablarna för fotosensom i ledningsnätet på DRL kit med de medföljande kontakterna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88031.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.