Hur hitta Auto Code lacken Använda en VIN

Om du funderar på ett nytt lager färg på din bil, men du vill vara säker på att du matchar din nuvarande lack exakt, måste du hitta färgkoden . Ett sätt du kan hitta den här koden är att använda bilens unika VIN, eller chassinumret. När du hittar rätt kod kan du beställa tryggt eller tillämpa matchande auto färg och undvika osäkerhet för matchande färger med färg prover. Saker du behöver
penna
Papper
Dator med tillgång till Internet Málaga Telefon
Visa fler instruktioner
1

Leta efter VIN plattan på förarsidan instrumentbräda, nära botten av vindrutan. Det är en lång, smal metallplatta, och är vanligtvis antingen svartvitt eller helsvart med graverade bokstäver och siffror.
2

Skriv ner den 17-siffriga VIN.

3

Leta upp en lokal återförsäljare för ditt bilmärke i en online telefonkatalogen och ringa till avdelningen. Alternativt kan du besöka en återförsäljare i människa.
4

Be om hjälp i departementet tjänsten, förklara att du har en VIN och vill använda den för att hitta den ursprungliga koden tillverkaren färg för det fordonet.
5

Skriv ner färgkoden när den har sett upp till dig. Om du besöker ett återförsäljaravtal i personen, kan de ha möjlighet att helt enkelt skriva ut det åt dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87869.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.