Hur man installerar ett Snugtop Shell

Snugtop skal toppers som du kan installera på din bil kan skydda sängen av din lastbil, objekt du dragande och hålla elementen från att påverka dina varor. Dessa tankar är utrustade med sidan, främre och bakre fönster, samt en back end som öppnas och stängs. En av de bästa egenskaperna hos denna typ av skal är att du inte behöver borra några hål i din lastbil för att installera det. Allt du behöver är några assistenter, minimala verktyg och en halv timme av din tid för att slutföra uppgiften. Saker du behöver
Snugtop skalsatsen
Hylsnyckel
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Rengör övre räcket din lastbil med en fuktig disktrasa för att ta bort smuts och skräp. Låt området torka innan du fortsätter.
2

Avlägsna Snugtop skal från lådan.
3

Grab tre till fyra personer för att hjälpa dig att lyfta skalet på plats. Ta skalet på lastbilen med bakluckan änden pekar åt samma håll som din lastbil bakluckan, och rada upp de sidor och hörn av skalet med sidor och hörn på lastbilen. Sakta sänka skalet på lastbilen. Gummit på botten av Snugtop bör sitta på toppen av lastbilen skenan. Om justeringar behöver göras, har alla lyft samtidigt och justera positionen som behövs. Den Snugtop är tung, så var noga med att använda rätt lyftteknik.
4

Kom i utrymmet under skalet och öppna den främre skalet fönstret, om tillämpligt. Kontrollera att gummit och skalet är uppradade med framsidan av flaket. Använd en ficklampa för en bättre visuell inspektion och justera skalet om det behövs. Stäng skalet fönster och lås fast den med fönstret låser i de övre hörnen av fönstret.
5

Ta Snugtop hårdvara som följde med skalet. Dessa kommer sannolikt att vara i plastpåsar som du har att lossna från skalet.
6

Hitta hålen på insidan delen av sidopanelerna i skalet. Sätt i skruvarna som följde med skalet genom toppen och säkra dem på plats på botten med en mutter. Använd en hylsnyckel för att dra dem på plats förrän tätt. Upprepa detta steg för alla hål och bultar.
7

Placera gummi muttern caps över de nötter som du just installerat genom att bara trycka dem på plats. Gör detta för alla nötter.
8

Ta bort skruvarna som håller din lätt lastbil svansen på med en skruvmejsel. Anslut Snugtop skalet ledningar till bromsljuset montering så att du kan få ett fungerande ljus skal broms. Knacka på lastbilsbromsar att testa att skalet bromsljuset också fungerar.
9

Stäng skalet dörren och försöker låsa och låsa den med nyckeln, bara för att kontrollera att det fungerar ordentligt.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89646.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.