Hur man installerar en automatisk ventshade

Auto ventshade vindavvisare håller regn, snö och smuts från att komma in din bil när fönstren är delvis sänks. Detta håller din kupén ren och dig torr när du kör i dåligt väder. Korrekt installation av vindavvisare ser till att de sitter fast på fordonet vid motorvägshastigheter och vid dåligt väder. Saker du behöver
trädgårdsslang Diskmedel
Plasthink
Rag
Handduk
SPACKEL
Visa fler instruktioner
1 < p> Våt fordonet med en trädgårdsslang. Häll en liten mängd diskmedel i en plasthink. Fyll hinken halvfull med rent vatten. Sänk en trasa i tvållösning och grundligt tvätta fordonet. Skölj såpvatten från fordonet. Handduk torkar bilen och låt den lufttorka i 30 till 45 minuter.
2

Sänk fordonet fönstret för att ge dig utrymme att arbeta. Rengör målade området ovanför varje fönster med spritkompresser medföljer Auto ventshade.
3

Dra tillbaka 2 inches av skyddsfilmen från båda ändarna av tejpen som bifogas monteringsfläns en ventshade. Skjut en spackel mellan det område där den övre delen av fönsteröppningen möter fönsterramen.
4

Skjut främre försänkta flänsen av ventshade i slitsen skapas av spackelspade. Passa in ventshade med konturen av fönsteröppningen. Tryck ventshade hårt mot ren yta av färg. Dra de skalade tillbaka delar av skyddspapper för att exponera resten av tejpen. Fortsätt att trycka längs flänsen att binda ventshade till fordonet.
5

bort spackel. Upprepa processen för att installera de återstående Auto Ventshades.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89280.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.