Sportside Pickup Canopy Installation

En sportside pickup - även kallad en stepside eller flareside - kan bära en last precis som alla andra lastbilen , bara på lite mindre vikt . Om du vill skydda lasten i sängen , kan du installera en baldakin , även kallad en husbil eller ett skal . Dessa täcker toppen av sängen och sitta i nivå med toppen av hytten , så att du kan bära större objekt i sängen samtidigt skydda dem från tjuvar och väder . Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Canopy
Canopy monteringssats
3-4 assistenter
Visa fler instruktioner
1

Parkera sportside trucken på ett jämnt underlag . Placera en av dina assistenter på varje hörn av trädkronorna . Lyft upp det på samma gång , sedan placera den ner på sängen skenor sportside . Tryck och dra kapellet för att anpassa den till sängen tills du är nöjd med passformen .
2

Öppna bakluckan och sitta inne i sängen . Fäst klämmorna som medföljer satsen för att läppen på insidan av huven till den vertikala kanten på toppen av sängen , avstånd ut klippen jämnt på varje sida .
3

Bolt klämmorna ihop med 3/8-tums ratchet och uttag . Krypa ur sängen och stänga bakluckan och bakrutan på trädkronorna .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89446.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.