Hur man tar bort en Guard Bumper Steg på en 2000 Chevy Silverado

Den bakre stötfångaren på en 2000 Chevrolet Silverado kommer med en svart plast steg vakt som klippen är på plats på toppen av metall stötfångare . Detta är utformad för att ge grepp när man kliver på stötfångaren , och som en bit av dekorativa lister . Vissa människor gillar att måla denna pjäs som matchar deras fordon , och att göra det , måste du först ta bort det . Om du gör det kan göras ganska enkelt med enkla verktyg . Saker du behöver
Spetstång
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

krypa under den bakre stötfångaren och titta på undersidan av stötfångaren . Leta upp plastklämmorna som håller locket till stötfångaren . Börja ta bort locket genom att hitta klippet längst till kanten av ena sidan av stötfångaren eller det andra.
2

Använd tång för att klämma plastklämman stängd , tryck sedan klippet upp genom metallen stötfångaren. Placera sedan platt skruvmejsel mellan stötfångaren locket och metall stötfångaren så att det första klippet inte faller tillbaka i stötfångaren .
3

Fortsätt släppa klipp , arbetar från ena sidan till den andra, och fortsätta att använda platt skruvmejsel för att hålla locket förutom stötfångaren. När alla klippen tas bort , ta bort locket helt med händerna .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88225.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.