Hur man installerar en Nerf Bar på en Silverado

Nerf stång, rör sidan och fotsteg är säker på att ge ett uppsving för trötta ben och bilens utseende, alltför. Nerf Bars och fotsteg se cool, och de ger ett välkommet steg för trötta ben. Nerf Bars fäster på undersidan av fordonet med ram bultar eller genom att använda ventilhusbultarna, och förse dig med en mer lättillgänglig steg än rocker panel av din Silverado. Ett grundläggande verktyg set är allt du behöver för att göra denna installation går smidigt. Saker du behöver
Penetrerande smörjmedel
Ratchet uttag
Nerf barer
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de gamla steg rälsen om det finns något på lastbilen. Använd ett Ratchet och uttag för att ta bort de gamla stegen om det fanns någon på lastbilen. Om lastbilen hade inga installerade steg, helt enkelt se till att ramen och installation hålen är rena från skräp.
2

Spray penetrerande lube på ventilhusbultarna på lastbilen. Ventilhusbultarna som behöver tas bort är placerade direkt bakom framhjulet i ramen järnväg. De bör ha en gummi disk och brickan på bulten. Dessa kallas body mount bussningar.
3

bort kroppen bulten med Ratchet och 5/8-tums socket. Beroende på året för lastbilen, kan bulten storlek variera. När bulten är ute, fäst Nerf bar fästet bulten genom att skjuta bulten genom hålet på fästet.
4

Återkoppla kroppen bulten med den nya monteringsverktyg tillbaka till ram Silverado och dra åt 5/8-tums bult ner med spärrfunktion. Dra inte ner hela vägen. Var noga med att montera hårdvaran är rätt placerad och inte vridna mot ramen.
5

Installera Nerf bar den främre ramen mount först. Använd den medföljande 9/16-inch bultar och muttrar för att fästa den på ramen fästet. Vissa kit kommer att använda två bultar medan andra kanske bara använda en. Dra åt dessa bultar.
6

Montera den bakre delen av Nerf bar till ramen. Tillämpningar kommer att variera, men de flesta kommer att använda en bult går igenom ramlisten och in i röret. Dra åt dessa bultar ner också.
7

Fäst center mount om tillämpligt. Vissa Nerf bar tillverkare inkluderar ett centrum fäste för Nerf barer som fäster från ramen och går till botten av skenan för stöd.
8

Kontrollera inriktningen av Nerf barer. De bör vara rak med botten av trucken och nivå. Dra åt alla skruvar ner med Ratchet och en 5/8-tums socket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88085.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.