Hur Wire en stereo i en 2001 Suburban

Korrekt ledningsdragning en eftermarknad stereo huvudenhet för 2001 Chevrolet Suburban kommer att säkerställa maximal funktionalitet och ökad ljudsystem tillförlitlighet. Förutom att använda ett fordon-specifik monteringssats för att korrekt installera eftermarknaden radio, vilket gör de nödvändiga kabelanslutningar med hjälp av sele och adaptrar antenn gör att du kan hålla fabriken kontakter intakt, om du bestämmer dig för att installera om den ursprungliga radion någon gång. Saker du behöver
platt skruvmejsel
GM sele adapter
Butt kontakter
Wire kontaktpressar
eltejp
Metric Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
Förberedelser
1

Skjut metall monteringshylsa bort av eftermarknaden stereo. Beroende på din stereo, kan du behöva lossa hylsan låsen på vardera sidan av stereon för att frigöra hylsan, konsultera stereo dokumentation för specifika anvisningar om hur du utför denna uppgift. Vanligtvis kommer låsa hylsan kräver att du tar bort stereon ansikte trim bezel och infoga ett par medföljande frigöringsnycklarna till en viktig plats, som ligger på de främre sidorna av enheten.
2

Montera fästet Kit enligt produktens specifika instruktioner och tillämpning. Vissa "universella" GM-typ monteringssatser är utformade för att arbeta med flera olika applikationer, som kräver installationsprogrammet att montera satsen till det specifika behovet. Metallen monteringskassetten i Addera 3

Slide rektangulär öppning av den monterade monteringssats, med lipped änden av monteringshylsan vilar mot den främre delen av monteringssats.
4

Fäst monteringsramen till monteringssats genom att trycka på hylsans lämpliga metallflikarna mot insidan områden i monteringssats med en platt skruvmejsel. Se till att montera hylsan är säker i monteringssatsen, tryck på fler flikar med skruvmejseln vid behov
5

Undersök kopplingsscheman levereras med eftermarknaden stereo och kabelnätet adapter.. Ta bort de förskurna isolerade ändarna av varje tråd och tvinna trådarna för att förhindra nötning.
6

Anslut varje kabel från kabelstammen adaptern till motsvarande tråd finns på eftermarknaden stereons Kopplingsadapter, med hjälp av lämplig storlek rumpa kontakter och ett par tråd pressningar. Lita aldrig på tråden färgkodning när du gör varje anslutning, alltid rådfråga elscheman till stereon och sele adapter för lämpliga motsvarande anslutningar
7

Wrap nybildade kabelstamsanslutningar med eltejp.. Addera Installation
8

Applicera bilens parkeringsbroms, vrid tändningen till "On" läge, och placera växelväljaren i lägsta position.

9

Öppna bilens huv och koppla den svarta färgade negativa batterikabeln - indikeras med ett minustecken -. ur batteriet med hjälp av en hylsa och spärrskaft
10

Undersök instrumentpanelen bezel omgivande mätaren klustret, original radio och kontroller klimat. Skilja infattningen från instrumentbrädan med fingrarna, med början från den övre vänstra kanten, arbeta dig runt omkretsen, tills infattningen är helt fristående från instrumentbrädan.
11

Placera streck lins i ett säkert område och undersöka den ursprungliga stereo. Lokalisera de två spakarna låsspärr varje sida av radion. Tryck ned varje Spak för urkoppling av låsmekanismer med en platt skruvmejsel.
12

Skjut den ursprungliga radion från instrumentpanelen för att exponera fordonskoordinater ledningar kontakt och antennkabeln ansluten till den bakre. Koppla ur låsflikama på den primära anslutningen kontakten när du kopplar bort kontakten från baksidan av radion.
13

bort antennkabeln från baksidan av radion. Placera originalet radion åt sidan.
14

Anslut sele adaptern till fordonets sida radio kontakt. Anslut antennen adaptern till antennkabeln. Mata sele adapter och antenn kabeln genom den rektangulära öppningen i monteringssats.
15

Anslut den egenutvecklade ledningar kontakten på baksidan av eftermarknaden stereo huvudenhet. Anslut antennkabeln, med antennen monterad adapter, på baksidan av stereon huvudenhet.
16

Skjut överskottet ledningar slack tillbaka i öppningen på instrumentbrädan och skjut eftermarknaden radion in den i monteringsramen öppningen. Bogserbåt på huvudenheten för att se till att huvudet är låst på plats. Byt stereo ansikte bezel.
17

Byt streck bezel och placera bilens växelväljaren i läge "P". Slå på tändningen till läge "Off".
18

Anslut den negativa batterikabeln för att slutföra installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82834.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.