Car Electronics Tutorial

Bil elektronik består av olika kringutrustning som du hittar i bilar som inte är kopplade till bilens funktion , utan snarare göra din bil eller lastbil roligare att köra . Det finns många ställen på Internet för att hitta hjälp med att installera eller uppgradera dina system . Historia

Tidigare var det bilstereon det primära - eller ens ensam - typ av elektronisk kringutrustning finns i bilar . Det går tillbaka till bilarna av 1930-talet när Galvin bröderna introducerade Motorola bilradion , ett känt som härledas från " motor " som betyder rörelse och " ola " mening sound . Med ökningen i den gränslösa elektronik , har dock många andra enheter lagts till bilen erfarenhet .
Funktioner

nu man ofta finner 5 CD-växlare spelare , TV , satellit -radio , GPS-enheter, larm eller den fjärrstyrda dörrlås och förrätter . Bil telefoner var en gång vanligare , men de har blivit mer portabel . Det finns många olika tutorials för att lära hur man installerar bilelektronik själv . Dessa inkluderar online-handledningar , böcker, filmer och CD-skivor som består av särskilda enheter eller generell elektronik installation .
Överväganden

Välja en handledning bör bero på vad du letar efter . Om du funderar på att installera en GPS -enhet , till exempel , kan en online tutorial hur man installerar det vara tillräckligt . Om du funderar på att lära sig om bilelektronik i allmänhet , kan du dra större nytta av en bok som täcker lägga olika kringutrustning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82399.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.