Hur man installerar en subwoofer i en Honda Pilot

Honda erbjuder flera audio alternativ för sin crossover SUV, Pilot. Audio entusiaster eftertrakta det djup i ljudet som bara en subwoofer kan ge. Installera en subwoofer kräver en förstärkare om inte sub själv drivs. (Amp installationsanvisningar finns i avsnittet Resurser i denna artikel.) För eldrivna subs, kan du ha en tekniker på en eftermarknad återförsäljare utföra installationen, eller så kan du göra det själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
Trim panel Tool Review Förstärkare kabelsats
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort negativa batterikabeln (eller jordkabel) från Pilot batteri. Den jordkabel är den svarta kabeln som ansluter den negativa batterikabeln till ramen av Pilot. Använd en Phillips skruvmejsel för att lossa bulten som håller kabeln klämman runt ledningen. Ta bort klämman från ledningen.
2

Avlägsna Pilot stereo däck från instrumentbrädan. Använd en trim panel för att ta bort panelen inramning stereon. Skruva loss de fyra skruvarna (i hörnen) som håller däcket till sin docka i instrumentpanelen. Dra stereo framåt för att komma till kabelanslutningar på baksidan av enheten. Addera 3

Lossa ledningarna på baksidan av stereon däck. Bifoga en universell adapter kablage till stereon och anslut audio kablar till adaptern. Fäst adaptern kablaget till stereoanläggning. Detta kommer att skapa en enhetlig plattform för att lägga till anslutningen till subwoofern.
4

Placera subwoofern på baksidan av Pilot. Det rekommenderas att du inte fästa sub till golvet i Pilot. Lämnar sub unattached kommer att möjliggöra åtkomst till den undre förvaringsfacket, liksom förmågan att flytta sub vid stuvning baksätet i främre läget för ökad lastutrymme.
5

Anslut förstärkaren ring terminal till den positiva ledningen av pilotens batteriet med en Phillips skruvmejsel. Ta bort säkringen från ringen terminalen innan du ansluter strömförsörjningen till subwoofern.
6

Kör strömkabeln till förstärkaren kabelsats, från förstärkaren ringen terminalen på baksidan av piloten via samma väg som de bakre högtalarkablarna på vänstra sidan av fordonet. Högtalarkablarna löper längs en bana under mattan. Använd en trim panel för att ta bort panelerna håller mattan på Pilot på plats.
7

Anslut nätkabeln till eluttaget på sub.
8

Placera signalkabel (från förstärkaren kabelsats) från stereon däck på baksidan av Pilot längs banan av högtalarkablarna på höger sida av fordonet.
9

Anslut signalen kabeln till kabelnätet adaptern ansluts till stereon.
10

Anslut signalkabeln till subwoofern.
11

Anslut högtalarkablar från stereon däck till subwoofern. Högtalarkablarna ska köra på höger sida av Pilot, längs vägen för signalkabeln. Eventuella signaltrådarna eller trådar högtalare som längs samma väg som strömkabeln skapar distorsion i signalen.
12

tillbaka stereon i instrumentpanelen av Pilot. Skruva i de fyra hörnen skruvar för att fästa stereon i sin docka. Byt ut beklädnaden (för hand) och tryck den på plats.
13

Anslut jordkabeln till minuskabeln av pilotens batteri. Placera klämman runt minuskabeln. Dra åt skruven med en stjärnskruvmejsel. Klämman behöver bara dras åt så att klämman inte kan flyttas över ledningen för hand.
14

Placera säkringen i facket på förstärkaren ringkabelsko (ansluten till den positiva ledningen av batteriet ). Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80729.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.