Hur man tar bort spelarens Stock cd-skiva från 1999 Ford F150

I lager CD-spelare och AM /FM-radio finns i en 1999 Ford F-150 var aldrig avsedd att vara en high-end stereo, eftersom den hittades i en lastbil utformade för att göras för alla. Men sedan dess har tekniken gått vidare och även cd-skivor har blivit nästan föråldrad. Eftermarknaden stereoapparater är idag aktuell med dagens normer, inklusive navigation, Bluetooth, och satellitradio. För att få dessa extra funktioner i din Ford F-150, måste du ta bort spelaren lager CD från lastbilen. Saker du behöver: Begagnad Ford radio borttagningsnycklarna
Visa fler instruktioner
1

Placera fingertopparna i sprickan mellan instrumentpanelen bezel runt stereon och instrumentbrädan. Dra bezel bort av instrumentbrädan och lägg den åt sidan.
2

Sitt i förarsätet. Titta på vänster sida av ansiktet på CD-spelaren för att hitta de två vertikala hål nära randen av stereon. Placera en av de Ford nycklar radio borttagning i de vertikala hålen tills den låses på plats. Upprepa på höger sida av stereon tills båda knapparna är låsta på plats.
3

Håll alla nycklarna radio borttagning i varje hand. Dra isär dem från centrum av den stereo samtidigt drar dem i närheten av bakrutan av hytten. Dra tills stereo utsläpp från instrumentbrädan.
4

Dra stereo från instrumentbrädan och ställ in den på ditt knä eller på mittkonsolen så att den är balanserad på plats. Lossa ledningarna ansluts på baksidan av CD-spelaren med handen och sedan dra stereo från instrumentbrädan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81935.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.