Bakre högtalare Installationsanvisningar i en 99 Civic

För en musik buff, lämnar kvaliteten på de vanliga bakre högtalarna i 1999 års Honda Civic en hel del att önska. Medan du kanske överväga att ta bilen in i en butik för att få högtalarna ersätts, kan du spara mycket pengar genom att byta högtalarna ut själv. Även Civic bakre högtalare tillgång är knepigt, är hela ersättare processen något som kan ske i hemmet. Med rätt verktyg och lite vägledning, kommer din Civic snart en konsertsal på hjul. Saker du behöver
10-mm hylsa
12-mm hylsa
14-mm hylsa
Momentnyckel
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner

1

Fäll baksätet ner och slita på mattan bakom stolarna för att frigöra klämmorna som håller mattan på plats. Använd 10-mm hylsnyckel för att ta bort de fyra bultarna bakom mindre sätet. Dra sitsen mot dig och ut.
2

Upprepa processen på större sätet, ta bort 10-mm-och 12 mm-skruvar och fästen som håller stolen på plats. Lyft ut sätet.
3

Unbolt återstående 12 mm bult på sidan och ytterligare 10 mm bult i mitten av den nedre delen av sätet. Dra fram sätet från baksidan till un-klipp den och ta bort den från bilen.
4

Leta upp de 14-mm bultarna som håller baren bilbältet på plats nära golvet på vardera sidan av bil. Lossa främre bulten och ta bort den bakre bulten. Sväng bar upp och ur vägen.
5

Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort skruvarna i ryggen paneler på båda sidor av bilen. Dra på panelerna för att un-klämman och ta sedan.
6

Un-klipp luckan på akterdäck. Lyft den till un-klipp återstående fästelement och ta bort den för att avslöja högtalarna.
7

Skruva loss de gamla högtalarna, ersätta dem med nya. Testa högtalarna innan återmontering av fordonet.
8

Montering sker i omvänd, med särskild omsorg för att använda momentnyckel ordentligt åt alla bultar med specifikationerna i instruktionsboken. Den Haynes Manual rekommenderar £ 24-fötter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81108.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.