Hur Hook en USB till en äldre bil Stereo

De flesta MP3-spelare ansluter till en dator via USB-kabel. Nyare fordon är nu även kommer med USB-portar installerade i stereo, så att du kan ansluta din MP3-spelare till bilen. Men, om du använder ett äldre system som bara kommer med en CD-spelare kan du använda specialitet adaptrar för att ge dig möjlighet att ansluta din MP3-spelare till bilen. Saker du behöver
USB-ingång adapter för stereo
Bil CD-spelare
Visa fler instruktioner
1

Ström på din bil så radiopjäser. Du måste ha en bil med minst en installerad cd-spelare. Adaptrar fungerar endast med cd-spelare och inte bandspelare.
2

in adaptern i cd-växlaren. Adaptern påminner om en CD med en kabel som går mitt i det. Kabeln går ungefär en fot eller så av CD-spelaren innan du ansluter till en digital display. (Den digitala displayen är en del av adaptern, låter tråden just dig att manipulera och flytta placeringen av displayen.) Addera 3

Anslut din MP3-spelare eller annan enhet till USB-porten . Ström på MP3-spelaren och spårinformation visas på adaptern skärm.
4

Tryck "Play" på bilstereon. Kontrollerna på stereon kommer inte att fungera precis som de skulle med en CD-skiva i spelaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80933.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.