Hur Wire en Amp till en Stock Stereo

Ansluta en förstärkare är ett säkert sätt att få bättre kvalitet från din fabrik eller lager bilstereo. Den fabriksmonterade stereo ofta inte ger den makt som eftermarknaden system kan producera. En stereo som är underpowered inte bara saknar volym, men klarhet. Det krävs en stark signal från stereon att driva högtalarna i bilen till sin potential. Genom att lägga till en förstärkare, kan du uppnå en tydligare, mer kraftfullt ljud från bilens stereo utan att behöva uppgradera din radio eller högtalare. Saker du behöver
Skiftnyckel eller tång
förstärkare kabelsats
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Öppna suffletten till komma åt batteripolerna.
2

Lossa skruvarna som håller de negativa och positiva batterikablarna till sina respektive terminaler med en skiftnyckel. Ta den negativa batterikabeln från den negativa inlägg och vila bort den från batteriet. Placera ringen terminalen från förstärkaren kabelsats på den positiva batterikabeln. Dra åt bulten med nyckel för att säkra förstärkaren ledningar till pluskabeln stolpen.
3

Dra säkringen från säkringshållaren på ringen terminalen. Anslut strömkabeln från amp satsen in i ringen terminalen och dra kabeln i kabinen i fordonet.
4

bort radion från bilens instrumentbräda. Koppla stereo ledningarna från däck och anslut ledningar till ett kabelnät. Plug selen leder till baksidan av stereon. Anslut kablarna amp ledningar i kabelnätet adaptern.
5

Mata förstärkarens kablar till platsen för stereon. Mata kablarna genom baksidan av stereon montering dockan och ner genom baksidan av instrumentbrädan. Dra kablarna från botten baksidan av instrumentpanelen, under mattan, till förstärkaren. Konsultera din manual reparationsinformation för förfaranden för tillträde till området under mattan.
6

Installera bilens stereo. Följ anvisningarna i det fordonet reparationshandboken.
7

Dra nätkabeln från fordonets batteri till förstärkaren. Lyft mattan, enligt anvisningar från din reparationshandbok, för att dölja ledningar.
8

Anslut strömkabeln till lämplig ingång på förstärkaren och anslut kablarna förstärkarens signal till motsvarande uttag på förstärkaren .
9

Anslut en jordkabel från förstärkaren kabelsats till förstärkaren och en bult eller skruv nära förstärkaren. Välj en jordad källa som är mindre än 20 inches från förstärkaren och i direkt anslutning till fordonets ram. Återgå till motorrummet.
10

Placera den negativa batterikabeln klämma på den negativa batterikabeln inlägget. Dra åt klämman till posten med nyckeln. Placera säkringen i säkringshållaren på ringen terminalen (ansluten till den positiva ledningen). Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81339.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.