Hur Wire 12 Subs i en Jeep Cherokee

Lägga ett par 12-tums subwoofers till en Jeep Cherokee stereo kommer att dramatiskt öka basen stereon kan producera. Innan du köper subwoofers, är det viktigt att identifiera vilken typ av subwoofers som bäst matchar förstärkaren de kommer att anslutas till. För att matcha subs till förstärkaren, måste du veta hur många watt förstärkaren kan producera och till vilken ohm rating för att se till subwoofers kan hantera förstärkarutgången. De flesta subwoofers tillverkas idag är antingen enkel talspole eller dubbla röst subwoofers spole rankad vid 4 ohm. Saker du behöver
skiftnyckeln
Högtalarkabel
Klein Tool Review Skruvmejsel
eltejp
Visa fler instruktioner
Två 12-tums enkel talspole subwoofers med en 2-ohms last
1

Koppla bort bilens negativa batterikabeln med en skruvnyckel.
2

Skär två sektioner av högtalarkabeln tillräckligt lång för att nå från förstärkaren till längst subwoofern med en Klein verktyg. Skär två kortare sektioner av högtalarkabeln ungefär halva längden av de längre sektionerna. Ta bort en ¼-tums avsnitt av plastbeläggning från ändarna av varje avsnitt av tråd.
3

in den blottade tråden slutet av en lång sektion av högtalarkabeln i den positiva bindande inlägget terminal på subwoofern längst från förstärkaren. Dra skruvklämman med fingrarna. Anslut den andra änden av högtalarkabeln i den positiva fliken terminalen på förstärkaren genom att trycka ner fliken, sätter den bara tråden änden och släppa fliken.
4

in den blottade tråden slut andra längre delen av högtalarkabeln i den negativa bindande postterminalen på subwoofern längst från förstärkaren. Dra skruvklämman med fingrarna. Anslut den andra änden av högtalarkabeln i den negativa fliken terminalen på förstärkaren genom att trycka ner fliken, sätter den bara tråden slut, och släppa fliken
5

bort en liten ¼. - tums avsnitt av plast beläggning på de positiva och negativa ledningar som installerats i de två föregående stegen så nära den andra subwoofern som möjligt. Linda slutet av en kortare del av högtalarkabeln runt nakna sektionen på den positiva tråden och sätt in den andra änden i positiv bindning postterminalen på subwoofern närmast förstärkaren. Vira bara tråden som förbinder de två trådarna tillsammans i eltejp.
6

Wrap slutet av den andra kortare delen av högtalarkabeln runt nakna avsnitt om den negativa kabeln och sätt in den andra änden i den negativa polskruv terminal på subwoofern närmast förstärkaren. Vira bara tråden som förbinder de två trådarna tillsammans i eltejp. De subwoofers är nu fast med en 2-ohms last.
Två 12-tums dubbla talspolar subwoofers med en 1-ohms last
7

Koppla bort bilens negativa batteri kabel med en skruvnyckel.
8

Skär fyra avsnitt av högtalarkabeln tillräckligt lång för att nå från en positiv bindning post till andra på samma subwoofer. Ta bort en ¼-tums avsnitt av plastbeläggning från ändarna av varje avsnitt av tråd med ett Klein verktyg. För in den blottade tråden änden av en de sektioner av högtalarkabeln i en av de positiva bindande inlägg på en av de två subwoofers. Sätt i den andra änden i den andra positiva polskruv på samma subwoofer. Dra åt skruvterminaler med fingrarna. För in den blottade tråden änden av en annan del av högtalarkabeln i en av de negativa skruvterminaler på samma subwoofern. Sätt i den andra änden i den andra negativa bindande inlägget. Upprepa denna process med de två andra delarna av högtalarkabeln på den andra subwoofern.
9

in den blottade tråden i slutet av en av de två återstående avsnitten av högtalarkabeln i en av de negativa skruvterminaler på annan subwoofer. Sätt i den andra änden i den andra negativa polskruv på samma subwoofer. Dra åt skruvterminaler med fingrarna. För in den blottade tråden änden av den återstående delen av högtalarkabeln i en av de negativa skruvterminaler och den andra änden i den andra negativa polskruv.
10

Skär två sektioner av högtalarkabeln tillräckligt länge för att nå från förstärkaren till den yttersta subwoofern med en Klein verktyg. Skär två kortare sektioner av högtalarkabeln ungefär halva längden av de längre sektionerna. Ta bort en ¼-tums avsnitt av plastbeläggning från ändarna av varje avsnitt av tråd.
11

in den blottade tråden slutet av en lång sektion av högtalarkabeln i en av de två positiva polskruv terminaler på subwoofern längst från förstärkaren. Anslut den andra änden av högtalarkabeln i den positiva fliken terminalen på förstärkaren genom att trycka ner fliken, sätter den bara tråden slut, och släppa fliken.
12

in den blottade tråden slutet av den andra längre delen av högtalarkabeln i en av de negativa polskruv terminaler på subwoofern längst från förstärkaren. Dra skruvklämman med fingrarna. Anslut den andra änden av högtalarkabeln i den negativa fliken terminalen på förstärkaren genom att trycka ner fliken, sätter den bara tråden slut, och släppa fliken
13

bort en liten ¼. - tums avsnitt av plast beläggning på de positiva och negativa ledningar som installerats i de två föregående stegen så nära den andra subwoofern som möjligt. Linda slutet av en kortare del av högtalarkabeln runt nakna sektionen på den positiva tråden och sätt in den andra änden i en av de positiva polskruv terminalerna på subwoofern närmast förstärkaren. Vira bara tråden som förbinder de två trådarna tillsammans i eltejp.
14

Wrap slutet av den andra kortare delen av högtalarkabeln runt nakna avsnitt om den negativa kabeln och sätt in den andra änden i en av de negativa polskruv terminalerna på subwoofern närmast förstärkaren. Vira bara tråden som förbinder de två trådarna tillsammans i eltejp. De subwoofers är nu fast med en 1-ohms last.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82638.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.