Metra Bilstereo Installation

Den Metra Electronics Företaget skapar bostäder adaptrar för att möjliggöra installation av eftermarknaden bilstereo. Efterfrågan på dessa produkter drivs av det faktum att inte alla bilar har samma radio storlek och instrumentbrädan konfiguration, därmed behovet av anpassning för att möjliggöra en ny radio för att passa. Bilägare som önskar installera en eftermarknad radio, med hjälp av en Metra installation kit, måste först kontrollera tillgängligheten för ett kit för deras bilmodell. De kan sedan ta bort den gamla radion för att installera den nya versionen. Saker du behöver
dator med Internetuppkoppling
Skiftnyckel
Metra monteringssats
Aftermarket stereo
stjärnskruvmejsel
Wire parning adapter
Visa fler instruktioner

1

Öppna din webbläsare. Navigera till Metra Electronics hemsida "produkt" sidan (se "Resurser"). Skriv in uppgifterna för din bil för att se om tillverkaren ger en monteringssats för det. Om om inte följ sedan anvisningarna på skärmen för att få en.
2

Koppla bilbatteri minuskabel, med hjälp av en skiftnyckel. Ta bort den gamla radion från instrumentpanelen genom att följa instruktionerna för din bil, som med Metra monteringssats.
3

Skjut den medföljande DIN buren i radion husaggregat. Säkra det genom att böja flikarna på sidorna 90 grader. Skjut eftermarknaden radion i DIN buren tills den klickar på plats. Snäpp radion kåpa på framsidan av anordningen. Om du använder en ISO DIN installation sleeve, montera fästena på sidan av eftermarknaden radio med skruvar. Skjut radion i radion husaggregatet tills det klickar på plats. Fäst radio kåpa.
4

Fäst adaptern tråd parning till bilens kabelstam. Anslut den andra änden till stereons kablaget. Skjut antennkabeln till den utsedda bostäder på stereon.
5

Sätt aggregatet radiohöljet i instrumentbrädan. Fäst den på plats, enligt Metra instruktioner för den modell av bilen. Återmontera instrumentbrädan. Anslut den negativa batteripolen och slå på radion för att testa enheten fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82190.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.