Hur man installerar en huvudenhet i en 2000 Hyundai Tiburon

Den 2000 Hyundai Tiburon är utrustad med en AM /FM-stereo med inbyggd CD-spelare. Tiburon ägare, som vill uppgradera sina system bilstereo, kan hitta en lämplig ersättare däck från en bil ljudutgång. När du har valt stereo du vill ha installerat i din bil, kan du få arbetet utfört av en professionell bil ljudtekniker eller du kan få de nödvändiga adaptrar och installera enheten själv. Saker du behöver
Skiftnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
kryssmejsel
Faceplate adapter
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Lyft Hyundais huven och lossa bulten på den negativa batteripolen med nyckeln. Lossa batterikabeln från batteriets pol och ställ den åt sidan. Flytta till fordonets insida.
2

Bänd instrumentpanelen omger stereon montering från instrumentbrädan med en kåpa borttagningsverktyg. Dra panelen från instrumentbrädan tillräckligt långt för att nå de fyra kabelanslutningar på baksidan av panelen
3

Koppla de två ledningar kontakterna från den övre kanten av panelen -. Fara strömbrytare och airbag. Koppla de två kontakterna fro botten av panelen (klimatkontroll) och ställ panelen åt sidan.
4

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan om Hyundais stereo konsol med Phillips-skruvmejsel. Dra stereo från instrumentpanelen stereo docka och dra ur stereon ledningar och antennkablarna från baksidan av enheten.
5

Sätt eftermarknaden adaptern stereo fronten i dockan och mata stereo ledningar och antennkablarna genom baksidan av adaptern. Tryck på frontpanelens adapter i dockningsstationen tills den låses på plats. Anslut Tiburon s stereo ledningar kontakterna i kabelnätet adaptern leder.
6

in adaptern kablage bly kontakterna i uttagen på baksidan av den nya stereon. För in antennkabeln leder till antenningången på baksidan av den nya stereon däck. Skjut in enheten i fronten adaptern tills den låses på plats inom dockan.
7

Placera instrumentpanelen mot instrumentbrädan och anslut ledningar kontakterna till motsvarande uttag på baksidan av panelen. Tryck fast panelen mot instrumentbrädan tills den snäpper på plats. Flytta tillbaka till Hyundais batteriet.
8

Placera den negativa batterikabeln klämma på den negativa batteripolen inlägget. Dra kabeln till posten med nyckeln och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82055.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.