Hur ansluter jag en iPod Classic till en 2005 BMW?

Lyssna på dina favoritlåtar i bilen medan du kör gör hela skillnaden speciellt på en lång road trip. Använd din iPod, kan du spela dina favoritlåtar som ett alternativ till att spela olika skivor eller skannar radion för låtarna. Det finns många bilar, till exempel en 2005 BMW som är utrustade med en iPod-adapter eller en extra port för att spela din iPod, men om din bil inte har dessa funktioner, kan du använda en FM-sändare för att spela alla typer av iPod , inklusive en iPod classic. Saker du behöver
iPod-adapter
FM-sändare kabel
Auxiliary Input kabel
Visa fler instruktioner
iPod-adapter
ett iTunes

använder för att skapa en spellista för din iPod. Namnge spellistan "BMW1." Detta namn kan du trycka på förinställd knapp "1" i bilen och spela motsvarande spellistan på din iPod. Tilldela efterföljande spellistor titlarna "BMW2," "BMW3" och så vidare. För att spela upp musik via bilens iPod-adapter, måste du göra en spellista speciellt för din BMW.
2

Slå på BMW: s radio och anslut din iPod classic till iPod-adapter, som ligger i handskfacket lådan. IPod classic läser "BMW OK att koppla från" som en indikator på att anslutningen är framgångsrik.
3

Vrid radion ratten "cd" för att välja den spellista som du vill höra på din iPod. Bilen kommer att läsa iPod-enheten som en CD och gör att du kan använda BMW: s radio-och styrspakarna hjul för att spela musik som den skulle för en ljud-skiva. Musiken på din iPod kommer att spela via bilens högtalare. Addera FM Transmitter
4

Anslut FM-sändare adaptern i cigarettändaruttaget i bilen och anslut den andra änden till botten av iPod classic. Se till att adaptern är kompatibel för din iPod Classic genom att titta i listan över kompatibla enheter på förpackningen innan du köper.
5

Slå på bilens radio och tryck på "Scan"-knappen på FM-sändare adapter för att visa tillgängliga radiofrekvenser som kommer att spela musik från din iPod. Välj en av stationerna på sändaren och vrid bilens FM-radio ratten till den stationen.
6

Använd din iPod för att välja den spellista eller det spår du vill lyssna på och tryck play. Sändaren kommer att använda radiovågor för att spela låtarna via bilens högtalare. Addera Auxiliary Input
7

Anslut ena änden av en extra kabel till extra ingångsport BMW och anslut den andra änden till iPod classic: s stereohörlursuttag. Med en trådlös anslutning som extra ingång kommer att leverera musik som är fri från FM störningar statiska.
8

Vrid radion ratten "Aux" för att spela upp musik med din iPod classic.

9

Välj spellistor eller låtar, använda din iPod kontroller, för att spela via bilens högtalare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81724.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.