Hur Anslut en iPod till en Clarion VRX775VD

Clarion CRX775VD spelar radion och TV, och mediefiler från en iPod, satellitradio, DVD-spelare och cd-skivor. Stereo har en iPod kontroll skärm som låter dig bläddra din iPod efter artist, genre och spellista och spela upp valda ljud-och videofiler. Som av 2010, iPod Mini fjärde generationen, iPod nano och iPod med video är kompatibla med enheten. Saker du behöver
iPod anslutningskabel
Visa fler instruktioner
1

Anslut iPod till Clarions iPod Connector med anslutningskabeln. Sätt den breda änden av kabeln till dockningsporten på undersidan av iPod. För in spetsen på kabeln i Clarion. IPod måste vara ansluten med en CCA-670-kontakt kabel för att spela ljudfiler. För att spela upp videofiler, använd en CCA-673 kabel. Denna kabel innehåller samma anslutning dockningsport, men innehåller en delad anslutning på den motsatta änden (som ger denna kabel tre separata anslutningar). Anslut den motsatta änden av kabeln till Clarion och sätter den gula insvept anslutningen till den visuella ingång.
2

Tryck på iPod-knappen på framsidan displayen att placera stereon i iPod-läge. Den iPod-kontroll skärmen visas på stereons skärm.
3

Välj ett alternativ från iPod-kontroll-skärmen. Dessa inkluderar "Video", för att spela upp videofiler som sparats på iPod, och "Shuffle", att slumpmässigt spela upp ljudfiler på iPod. De Listknappar inkluderar "Podcasts", "konstnärer", "Genrer" och "Spellistor".
4

Hit "Play"-knappen för att spela upp en fil. Hit framåt och bakåt-knapparna på iPod-kontroll skärmen för att bläddra igenom en lista eller gå tillbaka till en tidigare låt eller framåt till nästa låt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81723.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.