Hur du ändrar en huvudenhet i en 2002 Chevrolet Suburban

Chevy Suburban är ett exempel på ett fordon som är i stånd att genomgå ett brett utbud av stereo uppgraderingar. Insidan av bilen är rymlig nog att rymma flera högtalare och förstärkare samt video-och satellit-utrustning. Den grundläggande komponenten i en anpassad stereo är huvudenheten. Huvudenheten ger en plattform på vilken alla andra komponenter i stereoanläggningen förlitar. Välj en stereo som passar räkningen för allt som du vill åstadkomma genom ditt ljudsystem, köpa de nödvändiga verktygen och adaptrar, samt installera nya eftermarknaden huvudenheten själv. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Kabelstam adapter
GM eftermarknaden stereo kit (med fronten adapter krage och GM antenn adapter sladd)
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på Suburban att komma åt batteriet. Lossa den negativa klämman batterikabeln med en 10 mm nyckel. Ta den negativa batterikabeln från batteriets minuspol och ställ in den på sidan av batteriet. Flytta till insidan av Suburban.
2

Ta det övre vänstra hörnet av huvudfönstret frontpanel och dra bort det från instrumentbrädan. Panelen kommer att snäppa loss från instrumentbrädan. Arbeta dig över hela längden på instrumentbrädan, kopplar panelen hela vägen över. Ställ instrumentpanelen åt sidan tills du är klar att installera den nya huvudenheten. Addera 3

Lägre de två spakarna på vardera sidan av stereon montering. Den Suburban kräver inte användning av några verktyg för att ta bort fabriken stereo.
4

Dra fabriken stereo från stereo montering docka av SUV. Koppla stereo kablar anslutna till baksidan av Suburban s lager däck. Dra antennkabeln från uttaget på baksidan av radion.
5

Placera GM stereo fronten adapter kragen över den nya huvudenheten.
6

Anslut stereo ledningar kontakter i plasten kontakter i ändarna av kabelnätet adaptern leder. Den stereo ledningar från fordonet och ledningsnätet kontaktdon adapter kan bara anslutas på ett sätt. Anslut adaptern kablage bly kontaktdon
7

till motsvarande uttag på vänster sida av den nya huvudenhetens baksida panel.
8

Anslut Suburban svarta antennkabeln i GM antennadaptern sladd. Anslut adapterns sladd till uttaget på huvudenheten, detta är vanligt förekommande på den högra sidan av enheten i bilens stereo montering dockan tills trim fronten adaptern
9

Skjut stereo. möter med de yttre kanterna av dockan själv. Lyft upp de båda spakarna på sidorna av stereon för att låsa enheten på plats.
10

Rikta den stora instrumentpanelen med instrumentbrädan. Tryck fast på vänster sida av instrumentpanelen för att knäppa den på plats på instrumentbrädan. Tryck den övre och nedre kanterna hos panelen över längden av panelen för att sätta tillbaka panelen till instrumentbrädan. Återgå till batteriet.
11

Placera den negativa batterikabeln klämma över Suburban negativa batteripolen inlägget. Dra åt klämman med nyckeln. Stäng Suburban huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81540.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.