Ta bort och ersätt den främre högtalaren på en 2002 Chrysler 300M

Om du uppgraderar stereon i 2002 Chrysler 300M, eller du behöver byta ut en skadad högtalare, måste du veta hur man kommer åt den gamla först . En gör-det-självare kan ta bort och byta ut högtalaren med lite problem med några grundläggande verktyg som du kan hitta i de flesta hem verktygslådor. Till skillnad från vissa bilar, behöver du inte ta bort instrumentbrädan för att få tillgång till högtalaren. Saker du behöver
Wrench in
Flathead skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

minuskabeln från batteriet med hjälp av en liten skiftnyckel att lossa terminal muttern.
2

Öppna den vänstra luckan på Chrysler. Dra på tillträde handtaget på gaveln av instrumentpanelen för att ta bort det. Öppna dörren på höger sida. Sätt i en skruvmejsel i botten av locket och försiktigt bända bort den från instrumentbrädan.
3

Ta bort det svarta locket på framsidan av instrumentpanelen med hjälp av en skruvmejsel för att bända bort från instrumentbrädan. Detta kallas centrum bezel. Gör detta försiktigt så att du inte sträcka eller bryta plasten. Det finns sju tryckknappar fästa på ramen till instrumentbrädan. Ställ in ramen åt sidan.
4

Reach i instrumentpanelen och koppla den elektriska sladden från högtalaren. Ta bort de två skruvarna som håller högtalaren på instrumentbrädan med en stjärnskruvmejsel. Ta bort högtalaren från under instrumentbrädan.
5

Montera nya högtalare till instrumentbrädan med en stjärnskruvmejsel. Anslut de elektriska ledningarna i inlägg på högtalaren.
6

Placera ramen på framsidan av instrumentbrädan och tryck hårt på klippen för att knäppa den på plats. Placera ändlocken på vänster och höger sida av instrumentbrädan och tryck hårt för att låsa dem på plats. Anslut kabeln till den negativa batteripolen och dra terminalen muttern med en liten skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82830.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.