Hur man installerar en Silverado Subwoofer

Sätt lite extra dunk i din Chevy Silverado genom att installera en subwoofer bakom eller mellan framsätena. Du kan montera högtalaren permanent eller så kan du ha en som kan tas bort för att göra din lastbil i centrum för uppmärksamheten på din nästa baklucka eller fest. Med en löstagbar låda du kan dra ut på sängen när vädret är fint och du tailgating, slippa lämna bilen dörrar öppna. Saker du behöver
3/4-tums MDF
Jigsaw
Drill
Skruvar
trälim
Ändlock
Subwoofer
Silicon fogtätning tråd
Speaker
Visa fler instruktioner
Design lådan
1

Mät utrymmet bakom stolarna där du planerar att montera lådan. Sedan mäta djupet och diametern på subwoofern. Lådan ska vara minst 2 inches djupare än subwoofern och tillräckligt med utrymme för subwoofern att monteras på framsidan men ändå ryms inom det utrymme du mätte bakom sätena. Det utrymme du har tillgängligt varierar mycket mellan modellerna.
2

Beräkna de inre dimensionerna i lådan genom att subtrahera två gånger bredden på brädan du använder från varje dimension och sedan multiplicera längden med bredden av höjd. Om du använder den rekommenderade 3/4-tums MDF så skulle du subtrahera 1 1/2 inches från varje dimension (3/4 x 2). Jämför denna mätning till rekommenderade rutan storlek för din subwoofer. Justera måtten som behövs för att göra lådan passar inom de specifikationer och utrymmet.
3

Anslut högtalarkabeln till baksidan av din stereo eller slutsteg. Kör ner innanför instrumentbrädan och längs mittkonsolen tills det kommer ut ungefär där du vill ha den i baksätet. I de flesta Silverado modeller instrumentbrädan kommer att lossna nog för dig att få tråden inuti, som kommer mittkonsolen och mittunneln.
Bygg Box
4

Cut MDF i bitar med sticksågen för att göra sidorna av lådan. Klipp två bitar för fram för lite extra styrka. På de två främre bitarna rita konturerna av subwoofern genom att använda mallen som medföljer subwoofern eller genom att placera den upp och ner på tavlan och rita runt kanten. Gör samma sak på bakstycket för att skapa hålet för terminalen locket. Genom MDF inne på området ska tas bort
5

Drill, sätter pusslet genom borrhålet och skär ut området. Gör samma sak för den andra framst. Använd samma teknik för att skära hålet för terminalen locket på bakstycket.
6

Bifoga alla bitar tillsammans med trälim och skruvarna. De större bitarna ska vara på utsidan och de tunnare bitarna ska vara på insidan av lederna.
7

Använd kisel täta för att täta insidan av alla lederna och göra inneslutningen lite mer stabil.
8

Placera högtalaren och terminalen huven i sina hål och använda en penna för att markera var de skruvarna måste gå. Ta bort högtalaren och terminalen locket och borra styrhål för skruvarna. Byt terminalen locket och fäst den med skruvar.
9

Anslut terminalen huven och högtalaren tillsammans med högtalarkabeln. Placera subwoofern på plats och fäst den med skruvar. Addera Montera högtalaren i Truck
10

Flytta subwoofern rutan på baksidan av lastbilen och placera den där du tänker montera det. Kontrollera att den fortfarande passar på plats. Om den gör det, så du kan montera den på ett av två sätt.
11

Fäst två remsor av tunga kardborreband på långsidor högtalarlåda och i matchande ställning på golvet. Dessa kommer att hålla högtalaren på plats men ändå kan du ta bort det om du behöver. Fäst högtalarkabeln från huvudenheten på baksidan av subwoofern rutan.
12

Fäst två fästena på sidan av baslåda med skruvar. Deras exakta placeringen varierar beroende på infästningspunkt du väljer. Borra ett hål genom mattan och in i metallen runt hytten och skruva lådan ner med en metall skruv. Fäst högtalarkabeln till terminalen locket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82161.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.