Sony CDX-L550X Wiring

Sony Electronics tillverkar ett antal eftermarknaden bilstereo för att bilägare att hålla sina stereoanläggningar up-to-date med de senaste funktionerna. CDX-L550X är en in-dash CD-spelare med en AM /FM-mottagare, en CD-text funktion som gör att du kan läsa titlarna på låtarna från CD och SSIR-EXA tuner, vilket gör det lättare att hitta dem svåra att nå stationer. Stereo kan installeras i de flesta bilar med ledningar och instrumentbrädan adaptrar, om det behövs. Saker du behöver
Skiftnyckel
kit Radio installation (för biltypen) katalog Kablage-adapter (för biltypen) katalog radioantenn adapter (för biltypen)

Visa fler instruktioner
1

koppla ifrån bilbatteriet. Vrid den negativa terminalen med en skiftnyckel för att ta bort kabeln.
2

Montera höljet radio instrumentbrädan. Anslut fronten adaptern (en plast fronten tillåter radion att passa i bilens instrumentbräda) av Radioinstallationssats till radioanläggning hylsan, som är försedd med Sony CDX-L550X. Skjut hylsan till portalen av frontpanelen tills slutet är i nivå med plattan. Böj flikarna på sidan av hylsan till de som hamnar på baksidan av frontplattan att säkra installationsaggregat. Skjut in enheten i instrumentbrädan och se till radion ledningar kommer genom hylsan och ut från portalen.
3

Anslut ledningar som kommer från baksidan av CDX-L550X till en tråd sele adapter. Anslut radion kabelstammar till den andra änden av tråden sele adaptern. Kontrollera att anslutningarna snäpps ihop på plats.
4

Anslut en adapter radioantenn, om så krävs, till den svarta radion antennkabeln i bilen. Anslut anpassad kabeln till den utsedda nedre vänstra sidan av den bakre delen av Sony CDX-L550X. Tryck in kabeln tills det är säkert.
5

Sätt fast stereon i radioanläggning ärmen, skjuta in den tills den snäpper på plats. Var försiktig att inte fälla någon av ledningarna.
6

Anslut den negativa kabeln till bilbatteriet terminalen. Slå på CDX-L550X och sätter in en CD för att njuta av funktioner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82321.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.