Hur man installerar en CD-spelare i en 1995 Nissan Pathfinder

Ägare av 1995 Nissan Pathfinder kan hitta behovet av att byta ut sina fel däck fabriken stereo eller uppgradera sin bilens ljudsystem med en eftermarknad CD-spelare. När du har valt huvudenheten, kan du välja att ha det installerat professionellt av en bilstereo tekniker. För att spara tid och pengar, köpa nödvändiga adaptrar och installerar cd spelaren själv. Saker du behöver
Wrench
stjärnskruvmejsel
Installation bur
Flat skruvmejsel
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Raise Pathfinder huva och lossa bulten som håller den negativa batterikabeln till batteriets minuspol med en 10 mm hylsnyckel. Lyft kabeln från batteriet och placera den bort från terminalerna. Flytta till Nissans kabinen.
2

Ta bort de två skruvarna på den nedre kanten av trim panelen som omger stereon och styr klimatet med en stjärnskruvmejsel. Dra bort panelen från instrumentbrädan och hänga den under stereon konsolen genom ledningarna anslutna till faran lampans strömbrytare på panelen. Addera 3

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av fabriken stereo konsol med skruvmejseln. Skjut enheten från instrumentpanelen stereo docka tillräckligt långt för att nå ledningar anslutna till uttagen på baksidan av ljudet däck.
4

Lossa de två kontaktstyckena stereo ledningarna från uttagen på baksidan av fabriken radio. Dra ur antennkabeln bly från FM antenningång på stereons baksida. Ställ aggregatet lager ljud åt sidan.
5

Skjut eftermarknaden CD installation bur i instrumentbrädan dockan. Vik metallflikarna inne i buren utåt med en skruvmejsel för att fästa den i öppningen. Dra stereo ledningar och antennkablarna genom buren till framsidan av Nissans stereo docka.
6

Anslut stereo ledningar kontakterna till adaptern kablage leder. Följ kabelnätet adapter handbok för korrekt anslutningspunkter eller matcha färgen koden på kortets ledningar.
7

Anslut ledningsnätet adapterkabel kontakterna i uttagen på baksidan av CD-spelaren. Anslut antennkabeln bly i AM /FM-antenningång på det nedre vänstra hörnet av CD-spelarens baksida.
8

Skjut den nya CD-spelaren in i installationen buren tills den låses i Nissans stereo docka. Byt kåpa över montering dockan och skruva i de två skruvarna i nederkanten av panelen med skruvmejseln. Återgå till Pathfinder motorrummet.
9

Placera batterikabeln klämma runt den negativa batteripolen inlägget. Dra åt skruven på klämman med skiftnyckel för att fästa den till terminalen. Stäng Pathfinder huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82308.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.