Hur man installerar ett bakre högtalare i en 1988 Honda Civic

Många Honda Civic entusiaster inte är nöjd med fabriken högtalarna i fordonet. Det finns inget enkelt sätt att ta bort fabriken högtalarna och installera nya i en 1988 Honda Civic, och du kanske måste ändra inredningen i bilen, men om du är fast beslutna att ersätta högtalarna själv, se till att du noga förstår instruktionerna. Saker du behöver
10mm socket
14 mm hylsa
12 mm hylsa
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Fäll ner den bakre säten i din 1988 Honda Civic och ta ut dem för att komma till den del där du vill installera högtalarna. Nu drar mattan trim bakifrån och klippen hoppar ut automatiskt.
2

Ta bort skruvarna i 40-delad sits på plats. Det finns fyra bultar av 10 mm. Också, skruva isär de två skruvarna som håller den 60-delade sätet på plats. Skruva loss 12mm bulten på vänster och 10mm bult på höger. Håll dessa bultar tillsammans med fästena i en säker plats. När du är klar skruva dessa bultar, kan båda sätena lätt tas ut.
3

Lossa den högra 14mm bult närmast framsätena i bilen. Notera att panelerna lossa från ramen av dörren och kommer ut utan problem. Plastskyddet på akterdäck kommer lossa så att du kan lyfta andra klipp.
4

Lossa och haka fabriken högtalarna i bilen med hjälp av en stjärnskruvmejsel. Lyft dessa högtalare ur den bakre däcket och hålla dem borta från din bil. Montera dina nya högtalare i högtalarnas adaptrar med hårdvaran som medföljde högtalarna förpackningen. Du måste placera ersättande högtalarna precis som de gamla hade placerats. Innan återmontering bilen, se till att högtalare är korrekt placerade.
5

Skjut däcket tillbaka till sin plats. Bolt de ursprungliga fabriksinställningarna Phillips-skruvar in i leken för att säkra den i takt.
6

ihop bilen genom att vända instruktionerna ovan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81241.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.