Felsökning Bil Radios

bilradioapparater är en mycket mer komplicerad än vad de brukade vara och nu har iPod-anslutningar, USB länkar, Bluetooth korta avstånd anslutningar radio till din telefon, och stöldskydd säkerhetskoder - och det är bara huvudet enhet. Hela kitet kan innehålla flera högtalare inklusive en subwoofer. Felsökning radion är inte bara en fråga om retuning ratten eller förlänga antennen längre. Instruktioner
1

göra några ändringar i handsfree-kontroller om du stöter på handsfree-problem. Om handsfree-samtal volym är för låg, ställ in högre nivå. Handsfree-volym kan ställas in oberoende av radio volym. Stäng fönstret bil om din röst inte känns igen. Tala högre. Om den person som skapade röstkommandot är inte den som talar, kan det orsaka problem röstigenkänning. Göra om inspelningen taggen.
2

Flytta din musikspelare närmare på radio om ljudet är diskontinuerlig i en Bluetooth-session. Kontrollera att du inte har alltför många Bluetooth-enheter i bilen --- de kan störa radion.
3

Ändra högtalarinställningarna om någon av högtalarna inte fungerar . Till exempel kommer subwoofern behöver vara påslagen vid radion. Andra talare problem som subwooferfasen och utmatningsdestination kan alla vara fast genom att korrigera inställningarna i huvudet. Se din bruksanvisning för specifika instruktioner.
4

Se demonstrationen läget stängs av om du inte kan registrera en säkerhetskod.
5

Dra bilens antenn ut hela vägen om radiomottagningen är dålig. Retune tunern ratten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80910.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.