Hur man installerar 6.5 högtalare i en Wrangler

Lägga 6,5-tums högtalare till din Jeep Wrangler kommer att kraftigt öka bas och mellanregister kan du höra när jämfört med de små tre-tums fabrik högtalare placerade innanför Wrangler instrumentbräda. Även om det finns ingen fabrik högtalaröppningarna som gör att en 6,5-tums högtalare i en Jeep Wrangler, kan eftermarknaden kickpanels speciellt utformade för fordon rymma större högtalare i antingen en traditionell högtalare format eller en komponent-system. Saker du behöver
Högtalare
Kick paneler
Högtalarkabel
Visa fler instruktioner
Installation av en traditionell högtalare
1

Montera 6,5- tums högtalare att sparka paneler som utformats speciellt för Jeep Wrangler. Dessa kick-panel kan köpas via auto delar återförsäljare eller online och kommer med mer detaljerade installationsanvisningar.
2

Bestäm om du ska koppla de tre-tums fabrik högtalare eller införliva dem i högtalarsystemet. Om du tänker ta med dem, kommer en förstärkare att krävas för att driva både de nya högtalarna och högtalarna fabriken.
3

Run högtalarkabeln till kick-panel, som kommer att ligga nära fötter både föraren och passageraren. Flytta de lossade ledningarna från de tre-tums högtalare om du inte kommer att införliva dem. Om du bestämmer dig för att lämna tre-tums högtalare som en del av systemet, måste du köra högtalarkabeln från förstärkaren till kick-panel och de tre-tums högtalare efter förstärkaren har installerats. Var noga med att följa tillverkarens anvisningar när du installerar förstärkaren.
4

Testa 6,5-tums högtalare installationen genom att starta bilen och slår på stereon.
5

Montera kick-panel för fötterna området av Jeep, enligt tillverkarens instruktioner. När sparka paneler är monterade och säker, se till att justera riktningen på diskanten pekar på det som är mest tilltalande för dig.
Installation av en komponent högtalarsystem
6

Montera 6,5-tums baselement och separat diskant är att sparka paneler som utformats speciellt för Jeep Wrangler genom att följa de detaljerade anvisningar som åtföljde kick-panel vid köptillfället.
7

Bestäm om du kommer att koppla de tre-tums instrumentbrädan högtalare eller införliva dem i högtalarsystemet. Om du tänker ta med dem, kommer en förstärkare att krävas för att driva både komponent högtalarsystem och högtalarna fabriken.
8

Koppla radion genom att följa bilens tillverkarens anvisningar.
9

Run högtalarkabeln från radion till de korsningar som ingick med komponenten högtalarsystemet. I det fall du har beslutat att lämna fabriken högtalarna som en del av systemet, måste du köra högtalarkabeln från förstärkaren till kick-panel och högtalarna fabrik efter förstärkaren har installerats. Var noga med att följa tillverkarens anvisningar när du installerar förstärkaren.
10

Run högtalarkabeln från delningsfilter till kick-panel, som kommer att ligga vid fötterna av både föraren och passageraren. Tänk på närmare de korsningarna ligger till kick-panel och högtalare, den mindre ljudstörningar hörs när systemet är i drift.
11

Testa installationen komponenten högtalaren genom att vrida på fordonet och slår på stereon.
12

Montera kick-panel till fötterna området av Jeep enligt tillverkarens anvisningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82387.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.