Felsökning en MTX åska Förstärkare

MTX s åska raden av förstärkare är en av fem rader med MTX. Även MTX är allmänt erkänd som en ledande tillverkare av mobil elektronik, kan tillverkande fel uppstår som kan leda till fel på utrustningen. Installation fel kan också leda till kostsamma utrustningsproblem. MTX ger kopiösa mängder dokumentation för alla förstärkarna i Thunder serien som inte bara ger detaljerade installationsinstruktioner, men hjälpsamma råd om felsökning samt. Saker du behöver
Multimeter
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att strömkabeln, marken och FJÄRRPÅSLAG kablar är ordentligt anslutna till sina respektive terminaler på förstärkaren .
2

Kontrollera att RCA-kablar från källan enhet ordentligt ansluten till förstärkarens RCA-ingångar.
3

Kontrollera förstärkarens högtalarutgångar för att säkerställa att alla kablar är ordentligt anslutna och att inga kablar är sliten eller skadad.
4

Anslut den positiva ledningen från multimeter till strömkabeln och den negativa till marken för att se till att spänningen inte över 15 volt eller under 11 volt.
5

Peka på förstärkaren för att se till att det inte är överhettad. Om det är väldigt varmt och inte slå på, kontakta MTX att ordna en reparation.
6

Kontrollera förstärkarens säkring för att säkerställa att det inte blåser.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81987.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.