CD-spelare Installation i en 98 Ford Taurus

I lager stereoanläggning i 1998 Ford Taurus (och Mercury Sable) är en AM /FM-radio med inbyggd CD-spelare. Taurus ägare som vill uppgradera sina enheter stock stereo kan välja att få ersättning hanteras av en professionell bilstereo tekniker, eller påbörjar utbytet själva. Borttagning av fabriken stereo kräver användning av Ford DIN borttagningsverktygen. Du kan mode make-shift verktyg med en galge tråd päls och en avbitartång. Saker du behöver
10 mm hylsnyckel Begagnad Ford DIN borttagningsnycklarna
Kabelstam adapter Begagnad Ford eftermarknaden stereo adapter
Visa fler instruktioner
1 < p> Lyft Taurus huven och lossa bulten på den negativa batterikabeln klämma med skiftnyckel. Lyft kabeln från batteriets minuspol och ställ den åt sidan. Flytta till insidan av Ford.
2

Skjut Ford DIN avlägsnande verktyg (finns på alla Ford återförsäljare bensinstation eller tredje part bilstereo uttag) i hålen i vardera änden av stereo ansikte. Tryck på knapparna i öppningarna tills de snäpper på plats. Dra utåt på tangenterna och dra enheten stock huvudet från Fords instrumentbräda.
3

Koppla de två vita plast tråd bindemedel från uttagen på baksidan av stereoanläggning. Ta bort antennkabeln bly ur antennuttaget på baksidan av enheten. Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av stereon fästet med en Phillips-skruvmejsel. Skjut stereo från fästet för att slutföra borttagningen.
4

Infoga Ford eftermarknaden stereo adapter till fabriken stereo fästet. Sätt tillbaka de två skruvarna på sidorna av fästet för att fästa adaptern inuti. Skjut den nya huvudenheten i adaptern tills den snäpper på plats.
5

Anslut Taurus stereo ledningar kontakter i adaptern kablage bly kontakter. Anslut kabelstammen adaptern leder till uttagen på baksidan av den nya stereon. Anslut antennkabeln leder in i FM antennuttaget på baksidan av den nya enheten.
6

Skjut hela stereo montering i instrumentbrädan stereo montering dockan. Tryck fast på utsidan av kåpa som innehåller den nyinstallerade stereoanläggning för att knäppa den på plats i instrumentbrädan. Återgå till batteriet.
7

Placera den negativa batterikabeln klämma runt den negativa batteripolen. Dra åt skruven på kabelns klämma med skiftnyckel. Stäng Taurus 'hood.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81840.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.