Hur man byter radion i en 2003 Honda Accord EX

ägare Accord EX som vill uppgradera sin enhet fabriken stereo kan välja från en mängd olika eftermarknaden modeller. När du har valt den nya huvudenheten, kan du ha det installerat av en professionell bilstereo mekaniker, eller göra det själv för att spara tid och pengar. Saker du behöver
Skiftnyckel
Trim pry Tool Review kryssmejsel
Kabelstam adapter
Insättningshylsan
Visa fler instruktioner
1

Lossa bulten på jordkabel på batteriet med en skiftnyckel. Ta bort kabeln från batteriets minuspol och lägg den åt sidan, bort från terminalerna.
2

Bänd vent montering ovanför stereon bort från instrumentbrädan med kåpa verktyget. Ta bort de tre skruvarna på toppen av stereon montering med en Phillips-skruvmejsel.
3

Bänd panelen runt växelspaken bort från mittkonsolen med trim verktyget. Ta bort panelen och skruvarna i botten av stereon.
4

Dra askkoppen från instrumentpanelen och ta bort de två skruvarna på baksidan av askkoppen sin springa. Dra hela askkopp facket och cigarettändare bort från instrumentbrädan.
5

Ta bort de två skruvarna nedanför mitten instrumentbrädan förvaringsfack. Dra i förrådet från instrumentbrädan. Ta bort de två skruvarna i botten av stereo panelen och skjut enheten huvudenhet från instrumentbrädan dockan.
6

Koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av aktie. Ta bort de två skruvarna på sidorna av stereo fästet och skjut radion från fästet.
7

Sätt i installations hylsan försedd med eftermarknaden stereo till stereo fästet. Sätt tillbaka skruvarna i sidorna av fäste för att fästa hylsan i hållaren. Anslut stereo ledningar till kabelnätet adaptern, följer anslutningen instruktionerna i den medföljande handboken.
8

Skjut eftermarknaden radion i installationen hylsan tills den låses på plats. Anslut stereoadapter ledningsnätet i uttagen på baksidan av den nya radion. Anslut antennkabeln leder till antenningången på baksidan av eftermarknaden huvudenhet.
9

Guide stereo montering, med den installerade nya radio i stereo montering dockan. Sätt tillbaka de tre skruvarna längst upp på stereon och två nedtill.
10

ihop allt i omvänd ordning du tog isär.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82033.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.