Hur Design Planer baslåda

Skapa en plan för din subwoofer är avgörande om du vill försäkra att ha rätt mängd material för jobbet. Att ta sig tid att planera ut lådan bidrar till att det kommer att passa in i det utrymme du har valt innan du bygger det, och att det kommer att passa igenom stammen öppning eller bakdörr på din bil. Utforma lådan kan ta extra tid i början, men kommer att spara dig timmar senare. Saker du behöver
Mäta Pencil tejp Mössor och papper
Subwoofer
Visa fler instruktioner
1

Mät utrymmet där du vill montera subwoofer. Om detta är en bil då är du förmodligen ute efter att montera subwoofer i bagageutrymmet eller i baksätet. Mät alla de tunnaste punkter, däribland stammen öppning, se till att din box kommer att passa. För in mätvärdena på pappret.
2

Mät subwooferns diameter och djup. Lägg 2 inches till djup och diameter för att få de minimimått för din subwoofer box. Subtrahera två gånger bredden av material du tänker använda från varje dimension och multiplicera längden med bredden av höjden för att få den inre volymen av lådan. Om du är osäker på vad bredden på materialet sedan 1/2 tum är en bra genomsnittlig bredd att använda.
3

Jämför volymen beräknas i steg 2 med tillverkarens rekommenderade lådvolym , som ska skrivas på den dokumentation som följde med subwoofern. Justera måtten på lådan tills du har en volym som passar i tillverkarens rekommendationer och kommer att passa inom de utrymmen du mätte i steg 1.
4

Rita en plan för toppen, framifrån och från sidan om pappret och märker varje sida med dess längd. Multiplicera längden med bredden för var och en av de tre diagram för att få ett område med material du behöver. Spela varje bredvid diagrammet. Lägg till dessa tre områden tillsammans och multiplicera det med två för att få den totala arealen av material som behövs för att göra lådan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82356.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.