Hur Wire en Sony XR-C110

I XR-C110, inte längre tillverkas av Sony, är en bil stereo med en kassettbandspelare. Ända sedan introduktionen av cd-skivor (cd-skivor), har kassetter fallit i glömska. Även om CD-skivor erbjuder ett antal uppgraderingar under kassetter, inklusive bättre ljud och möjlighet att direkt hoppa mellan spår, har många människor samlats en stor kassett bibliotek och hitta värdet på en stereo som XR-C110. Installationen av en Sony XR-C110 varierar från lätt till komplicerade beroende på huruvida en eftermarknad kablage används. Saker du behöver
Tänger
Panel borttagningsverktyg
Skruvmejsel
Aftermarket kabelstammen
eltejp
Vehicle kopplingsschema
Visa fler instruktioner

1

Lokalisera batteriet i bilens motorrum. Koppla den svarta negativa batterikabeln med en tång.
2

Ta bort plasten trimningsstycket som omger fabriken stereo med ett verktyg panel borttagning. Slip verktyget bakom plasten beklädningsdetalj och försiktigt bända bort den från bilens instrumentbräda.
3

Ta bort skruvarna som håller fast fabriken stereo med en skruvmejsel. Skjut stereo ut och bort från instrumentbrädan. Lokalisera kabelnätet som kommer från den bakre delen av stereo. Stereons kablage ansluts till bilens elektriska kabelnätet. Koppla selar genom att dra isär dem.
4

Anslut en eftermarknad kablage tillverkas speciellt för din bil till Sony XR-C110 stereo genom att matcha färgade trådar från båda tillsammans och vrida den nakna kabeländar tillsammans . Wrap varje anslutning i eltejp.
5

Installera en eftermarknad stereo monteringssats utformad för att passa din bil genom att följa instruktionerna som medföljer monteringssatsen. Detta steg kommer att variera beroende på fordonet.
6

Anslut eftermarknaden kabelnätet i fordonets elektriska kabelnätet genom att trycka ihop dem.
7

Slide Sony stereo in monteringssatsen och fäst den med skruvarna som togs bort under avlägsnandet av fabriken stereo. Byt ut plasten trimningsstycket som omger stereon med ordentligt tryck den på plats. Sätt tillbaka batteriets minuskabel. Sony XR-C110 är korrekt kopplad och installerad i fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82658.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.