Hur man tar bort en Chrysler Lebaron Radio

Om du har en Chrysler LeBaron, kanske du vill uppgradera systemet bilstereo till något lite mer modern än den 1980-90-tekniken kom utrustad med från fabrik. Om du är en nykomling till bilstereo, men kan du vara lite skrämmas av tanken på att ta bort den befintliga radio. Lyckligtvis behöver du inte några speciella verktyg eller expertis. Med dessa instruktioner, kan du slutföra jobbet på bra under en timme. Saker du behöver
Skiftnyckel
stjärnskruvmejsel
3/8-tums socket och förare
Visa fler instruktioner
1

Ta ut alla medier som kan vara i radion.
2

Sätt din bil i parken, dra åt parkeringsbromsen och ta bort den negativa batterikabeln (den svarta kabeln) från batteriets terminal genom att lossa bulten på klämman, med en skiftnyckel.
3

bort tre skruvarna fördelade över botten av radions trim panel. Detta är en stor panel på instrumentbrädan som omger radion och kombiinstrumentet.
4

bort tre skruvarna från den övre kanten av den kåpa.
5

Dra trim panel av genom att dra den mot dig, med början i mitten. Detta kommer att frigöra klämmorna som håller panelen på plats.
6

bort två 3/8-tums bultarna som håller radion på plats.
7

Dra bort radion från instrumentbrädan och skruva isär metallband fäst på baksidan. Den hålls på plats av en 3/8-tums bult. Koppla ledningarna pluggar fäst på baksidan av radion genom att dra dem ordentligt bort från baksidan av radion chassi
8

. Ta bort radion från bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80770.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.