Hur man använder Factory Dodge Infinity Amp för en After Market Stereo

Infinity är en mobil elektronik delar leverantör för både OEM-och eftermarknaden produkter. I många Chrysler (Dodge) fordon, Infinity förstärkare används. Förstärkaren ger ström till bilens högtalare. Denna förstärkare kan också användas för att driva eftermarknaden högtalare. Installatörer måste hålla i minnet att Infinity amp kanske inte tillräckligt kraftfull för de högtalare som kommer att knytas till den. Kontrollera alltid märkeffekt för förstärkare och högtalare för att se till att de är kompatibla. Saker du behöver
Högtalarkabel
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla Dodge batteri.
2

Leta Infinity förstärkare. Förstärkaren bör hållas under passagerarsätet eller i bakluckan på bilen, beroende på vilken modell av Dodge.
3

Koppla högtalarkablarna, inte strömkablarna. Strömkablarna kommer att klassas som "+12 V" och "Ground."
4

Byt lager högtalarna i bilen med eftermarknaden högtalare. Anslut
5

eftermarknad högtalare till förstärkaren med högtalarkabeln. Anslut högtalarkabeln till de positiva och negativa terminalerna på högtalarna och köra den till förstärkaren. Anslut den positiva ledningen med positiva högtalarutgång på förstärkaren och anslut den negativa kabeln med den negativa högtalarkontakten. Upprepa denna process för varje kanal /högtalare.
6

Anslut bilens batteri. Slå på bilen och testa stereon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82760.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.