Hur du ansluter Kicker CVR Subs till vanliga högtalare

Koppla ihop Kicker CVR (CompVR) subwoofers till de befintliga högtalarna i en bils stereo är inte en fråga om plug and play. Dessa subwoofers är högpresterande, makthungriga högtalare som kräver en förstärkare. Lägga dessa subwoofers till fordonets stereo kräver att användaren först köper en förstärkare som matchar högtalarna. De CompVRs kommer i 8 -, 10 -, 12 - och 15-tums modeller, var och en med sina egna energibehov. Kicker rekommenderar att du använder förstärkare tillverkas av det. Saker du behöver
CompVR subwoofer med kapsling
förstärkare
Strömkablar
högtalarkablar
RCA kablar
Visa fler instruktioner
1

Montera CompVR i bakluckan på bilen. Montera förstärkaren så nära baslåda som möjligt,. Detta ökar effektiviteten
2 RCA-kablar används för att överföra ljudsignaler.

Anslut RCA-kablar till förstegsutgångarna på fordonen huvud-enhet. Kom ihåg att matcha vitt med vitt och rött med rött.
3

Kör RCA-kabel till förstärkaren och anslut dem till förstärkarens "Audio In" portar.
4

Anslut en högtalarkabel till förstärkarens positiva "högtalare /AUDIO OUT". Anslut den andra änden av denna kabel till högtalaren positiva strömterminal. Anslut en andra högtalarkabeln till förstärkarens negativa "högtalare /AUDIO OUT". Anslut den andra änden av denna kabel till talarens negativa effekt terminal. Upprepa denna process för varje ytterligare högtalare.
5

Anslut en strömkabeln till förstärkarens +12 V-plint. Anslut en andra strömkabeln till förstärkarens marken eller negativ effekt terminal. Anslut de andra ändarna av dessa ledningar till bilens batteri. Kom ihåg att se till att den positiva kabeln ansluts till den positiva polen och negativ med negativ.
6

Starta bilen och testa den nya installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82480.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.