Hur man installerar ett Avic D3 i en Dodge RAM

AVIC D3 är en dubbel-DIN bilstereo huvudenhet tillverkad av Pioneer Electronics. Dodge Ram stereo docka accepterar singel-DIN huvudenheter (2 inches från 7 inches) med en adapter, och de högre dubbel-DIN stereo med en installation krage. Du kan välja att få den nya enheten installeras av en professionell bil ljudtekniker eller så kan du köpa de nödvändiga adaptrar och göra jobbet själv för en bråkdel av kostnaden. Saker du behöver
Skiftnyckel
Trim verktygspanel borttagning (tillval) katalog 10 mm hylsa och kör
Installation krage
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner

1

Höj Ram truckens huva och vrid skruven i slutet av den negativa batterikabeln klämma två hela varv med en reglerbar hylsnyckel. Ta bort klämman från den negativa terminalen och ställ den åt sidan. Flytta till insidan av lastbilen.
2

Ta den övre kanten av den huvudsakliga instrumentbräda panelen med båda händerna och dra bort det från instrumentbrädan. Använd ett trim verktyg panel tas bort om du inte kan få ett tillräckligt grepp för att lossa panelen. Dra panelen från instrumentbrädan och ställ den åt sidan.
3

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av fabriken stereo docka med en 10 mm hylsa och kör. Skjut däcket från montering dockan och koppla de två plastkontakter stereo ledningar från uttagen på baksidan av fabriken stereoanläggning. Koppla loss antennkabeln sladden från baksidan av huvudet och ställt in stereon åt sidan.
4

Anslut den grå och svarta stereo ledningar kontakterna i kabelnätet adaptern leder. Adaptern och kontakterna ledningar kan bara anslutas på ett sätt. In instrumentpanelen stereo docka
5

Skjut Pioneers stereo installation kragen tills den låses på plats. Dra stereo kablage med kabelnätet adapter ansluten, samt antennkabeln, genom kragen från baksidan av monteringen dockan.
6

in adaptern kablage bly kontakterna i uttagen på Pioneer aggregatets baksida. Anslut antennkabeln leder in i FM antenningång på det nedre vänstra hörnet på stereons baksida.
7

Skjut AVIC D3 i stereo installation kragen tills den snäpper fast i Dodge Ram stereo docka. Placera den viktigaste instrumentpanelen tillbaka på truckens instrumentbräda och tryck fast runt kanterna på panelen för att sätta tillbaka den på instrumentbrädan. Återgå till motorrummet.
8

Placera den negativa batterikabeln s klämma runt Ram truckens negativa batteripolen inlägget. Dra åt skruven på klämman med nyckeln och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82651.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.