Hur man byter Stereo Controls huvudenhet i min S2000

Den S2000 var en två-dörrars, bakhjulsdriven sportbil som produceras och designad av Honda 1999-2009. Det fanns i både coupé och cabriolet stilar kropp. Många S2000 ägare har funnit det nödvändigt att ersätta Honda enhet fabriken huvudet med en mer kraftfull huvudenhet för att förbättra ljudkvaliteten och lägga till funktioner som GPS, MP3-stöd och iPod-funktionalitet. Hem mekaniker kan göra jobbet själva genom att följa flera enkla steg. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Kabelstam
Wire strippor
eltejp eller kontakter bullet
lödning pistol
Visa fler instruktioner
1 < p> Aktivera parkeringsbromsen. Om S2000 du arbetar på har en manuell växellåda, flytta in 4: ans växel. Om den har en automatisk växellåda, flytta in i parken. Detta är helt enkelt att flytta växeln ur vägen, vilket gör det lättare att ta bort enheten fabriken huvudet.
2

Lossa batteriet genom att lossa bulten som håller den negativa (svarta) batteri kabeln på plats med en skiftnyckel. Flytta batterikabeln från batteriet.
3

Öppna radion dörren. Dra trim runt läppen av radion mot dig själv för att ta bort det.
4

Skruva loss de fyra skruvarna nedanför trim du tog bort i steg 3, med en stjärnskruvmejsel. Dra enheten fabriken huvudet ur instrumentbrädan och mot dig. Ta bort de två kablarna från baksidan av huvudenheten. Den runda kabeln är antennkabeln och kan enkelt dras ut. Klustret av trådar fästa en Plastfliken har en release knapp på toppen av pluggen som måste tryckas in för att ta bort det.
5

Ta bort 1/4 tum av avskärmning från trådarna i båda ledningsnätet och den nya huvudenheten. Anslut trådarna från ledningsnätet till kablarna från huvudenheten genom att vrida ihop dem och sedan löda anslutningarna. Konsultera ledningar guide från huvudenheten och ledningsnätet för att avgöra vilka ledningar ansluter till varandra. Wrap alla färdiga elektriska anslutningar med eltejp eller kontakter kula.
6

Anslut ledningsnätet till plastpluggen som du tog bort från fabriken huvudenheten i steg 5. Anslut antennkabeln till den nya huvudenheten.
7

Skjut den nya huvudenheten i instrumentbrädan där fabriken huvudenheten var belägen. Fäst den nya huvudenheten på plats med de fyra skruvarna som höll enheten fabriken huvudet på plats. Byt trim runt huvudenheten.
8

Anslut den negativa batterikabeln till batteriet terminalen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82482.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.