Hur får man en CD-spelare ur en 2003 Chevy Cavalier

I 2003 års Chevrolet Cavalier är utrustad med en in-dash CD-spelare. Beståndet spelaren ger en tillräcklig nivå på ljudkvalitet till fabriksinställningarna högtalarna. Cavalier ägare, som väljer att lägga högtalare eller uppgradera sina högtalare till mer kapabla eftermarknaden modeller kommer sannolikt att behöva öka sin stereo uteffekt för att maximera talarens potential. Lägg en förstärkare eller byt beståndet däck med en enhet som ger mer pre-amp makt. Oavsett om du byter ut en felaktig stereo eller lägga till en ny enhet för mer makt, kan du ta bort den gamla CD-spelaren själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
Skiftnyckel
Flat skruvmejsel eller trim pry Tool Review Sockets (10mm och 7 mm) katalog Mutter drive
Ratchet
kryssmejsel

Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på Chevy Cavalier genom att dra spaken Huvlås under instrumentbrädan på förarsidan av bilen.
2

Lossa negativa batterikabeln från Chevy batteripolen med en skiftnyckel eller tång. Ta den negativa kabeln från batteriets minuspol.
3

Använd en trim-panel borttagningsverktyg eller flat skruvmejsel för att bända de små streck paneler på vardera sidan om Cavalier instrumentbräda bort från instrumentbrädan .
4

Använd en hylsa och kör för att ta bort 10mm bult skruvar bakom var och en av de små streck panelerna.
5

Öppna handskfacket för att avslöja de två skruvarna på den vänstra sidan av facket som säkrar stereo paneler till instrumentbrädan. Ta bort de två skruvarna med en Phillips-skruvmejsel
6

Använd trim verktyget -. Eller flat skruvmejsel - att bända panelen mitten streck ifrån främsta instrumentbräda. Ta bort de två skruvarna bakom panelen med uttaget och kör.
7

Ta tag i nedre hörnen på instrumentpanelen omger stereon montering och dra bort det från instrumentbrädan.
8

Ta bort de tre skruvarna på toppen av Cavaliers stereo konsol med en Phillips-skruvmejsel. Dra stereo trim från utsidan av stereon dockan.
9

Skruva ut bulten skruvarna på vardera sidan av stereo fästet med en 7mm hylsa och spärrskaft. Skjut spelare fabrik CD från kajen i instrumentpanelen i bilen.
10

Koppla stereo ledningarna till lager CD spelaren genom att dra ledningar kontakterna från baksidan av Cavaliers radio /CD-spelare . Dra ur antennkabeln från baksidan av enheten för att frigöra det helt från fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81486.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.