Hur man installerar en Kenwood Equalizer

Bilstereo entusiaster eftertrakta kontroll över ljudet som bara en equalizer kan ge. Kenwood gör kvalitet fem-bands equalizer som ger lyssnarna möjlighet att anpassa sina system för produktion med professionell nivå noggrannhet. Du kan ha en tekniker på en eftermarknad återförsäljare utföra EQ installationen, eller du kan utföra uppgiften själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
kryssmejsel
Korskopplingskablar
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln (eller grundstötning kabel) från bilens batteri. Den jordande kabeln är den svarta kabeln som ansluter batteriet till fordonets ram. Använd en kryssmejsel för att lossa bulten som håller kabelns klämma runt den negativa batterikabeln. Ta bort klämman från den negativa inlägg.
2

bort stereo från instrumentbrädan i bilen. Borttagning förfaranden varierar, konsultera bilens instruktionsbok för specifika instruktioner
3

Koppla loss ledaren grupperna på baksidan av stereon.. Det finns fyra grupper av ledare anslutna till stereon (antennen, högtalarna, förstärkaren, och strömförsörjningen).
4

Anslut fordon ledningar till ett kabelnät adapter. Detta kommer att ge en enhetlig metod för anslutning och gör tillsätta Kenwood equalizer enkla.
5

Anslut uttag av kabelnätet adaptern till stereon.
6

Anslut patchkablar till lämpligt märkta uttag av kabelnätet adaptern.
7

Kör patchkablar till platsen för equalizern. Med equalizern kan placeras på flera platser över hela fordonet. Ett vanligt val är att bakluckan på bilen eller bakom baksätet på en lastbil. Följ stigen fastställts av högtalarkablarna till de bakre högtalarna. Om en förstärkare eller eldriven subwoofer är en del av det fordon ljudsystem, köra patchkablar på en bana mitt strömkablarna för förstärkare och sub. De kraftkablar kommer att orsaka störningar om som med patchkablar för equalizern.
8

Anslut patchkablar till uttagen på Kenwood equalizer. De patchkablar ger ett nätaggregat, en turn-on bly så att equalizern kan slås på och stängas av stereo, och signal-anslutning.
9

Anslut jordkabeln till bilens batteri . Placera kabelns klämma runt den negativa batterikabeln. Dra kabelns bulten med en Phillips-skruvmejsel. Bulten måste skärpas nog så att klämman inte kan flyttas runt bly-post för hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80735.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.