Hur man byter radion i en 1993 Pontiac Grand Am

Lager radioapparater, speciellt på äldre fordon, har inte många inställningar och funktioner. Deras ljudkvalitet kan också ibland drabbas jämfört med de många eftermarknaden alternativ där ute. Eftermarknad radioapparater kan inte bara hjälpa till att skräddarsy din bil men kan också höja dess andrahandsvärde drastiskt. Lyckligtvis byter radion i 1993 Pontiac Grand Am är en enkel process som kräver endast grundläggande verktyg och fem till 10 minuter i tid. Saker du behöver
skiftnyckeln
Radio borttagningsverktyg
Visa fler instruktioner
1

Pop din Pontiac huva och ta bort den negativa (svarta) terminal från batteriet med en skiftnyckel. Detta kommer att stoppa flödet av el mellan batteriet och radiosystemet.
2

in båda delarna av en Pontiac radio borttagningsverktyg in de fyra hålen i hörnen på bilens stereo, med tänderna pekande inåt. Tryck in verktyget tills det klickar på plats.
3

Böj varje del av verktyget tillsammans något och dra ut radion i sin bostad. Enheten ska komma ut relativt lätt. Om systemet binder upp trycker de verktyg svårare att helt lösgöra klippen.
4

Ta bort de två pluggarna från baksidan av radion genom att klämma på klämmorna på båda sidor av pluggarna och dra dem ut.
5

Byt tändstift på baksidan av den nya radion.
6

Skjut den nya radio i stereo huset. Tryck in den tills den klickar på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82014.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.