Street Dreams Bilstereo Installation

Street Dreams är en bilstereo återförsäljare med platser i Missouri, USA. Street Dreams erbjuder både retail utrustning bilstereo och anpassade installationstjänster. Ett brett sortiment av varumärken ljudkvalitet och produkter finns tillgängliga, liksom anpassade tillbehör installationen, såsom kablage. Du kan antingen ha huvudenheten installeras av Street Dreams i din bil, eller du ringer köpa sina olika delar och installera det själv för att spara pengar. Saker du behöver
Skiftnyckel
Aftermarket stereo
Radioinstallationssats
Kablage Adapter
Visa fler instruktioner
1

Dreams Kontakt Street till köpa och begära din installation bilradion. Street Dreams ligger både Joplin - tel. (417) 624-1313 - och Neosho - tel. (417) 451-1212. För att installera huvudenheten själv, köpa ett kit radio installation och kablage adapter, både specifika för modellen av bilen som du installerar Street Dreams produkten, och gå vidare till nästa steg.
2

Koppla bort den negativa kabeln från bilbatteriet terminalen, med hjälp av en skiftnyckel.
3

Fäst frontpanelen i Radioinstallationssats till radioanläggning hylsan försedd med den nya radion. Skjut radion genom att fronten portalen till slutet är jäms med plattan. Böj flikarna på sidan av hylsan till de tillhandahållna spåren i frontpanelen bak. Skjut in radion i radioanläggning hylsan tills den klickar på plats
4

Anslut kabelstammen i bilen -. Innehåller makt, mark-och högtalarkablar - till kabelstammen adaptern. Skjut anslutningen tillsammans tills den låses på plats. Anslut den andra änden av adaptern till kabelstammen i Street Dreams radio.
5

Anslut den tjocka svarta radioantenn kabeln kommer ut ur instrumentbrädan i den utsedda radioantenn port, placerad på vänster sidan av den bakre delen av stereo.
6

Skjut radion montering i instrumentbrädan portalen. Fäst den på plats (metoden för att göra detta varierar beroende på bilmodell). Byt ut alla lösa instrumentpanel bitar. Återanslut bilbatteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82653.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.