Hur man ansluter en subwoofer till en bilstereo utan en Amp

De lägsta tonerna av musik är bäst spelas genom större högtalare som subwoofers. Den subs kräver en större signalstyrka än de övriga högtalarna i bilen, så förstärkning är nödvändig för att driva de subs att ge de förväntade prestanda. Du kan kringgå installation av en förstärkare genom att välja en driven-subwoofer. Powered-subs har inbyggd förstärkare och kan anslutas direkt till bilens stereo. Saker du behöver
Skiftnyckel eller tång
förstärkare kabelsats
Kabelstam adapter
Aktiv subwoofer
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven av fordonet och lossa bultarna för varje batterikontakterna med en skiftnyckel eller tång.
2

Ta bort den negativa klämman batterikabeln från den negativa batteripolen. Vila bort den från batteriet. Addera 3

Placera förstärkaren kabelsats ringkabelsko mot den positiva batterikabeln stolpen och dra pluskabeln klämman runt den med skiftnyckeln. Ta bort säkringen ringkabelsko från säkringshållaren facket.
4

Anslut nätkabeln in i ringen terminalen. Dra kabeln till fordonets hytt genom brandväggen. Kabeln kommer att dyka upp i fotutrymmet av fordonet.
5

Dra kabeln från fotutrymmet till det bakre lastutrymmet på fordonet (eller trunk för bilar).
6 < p> Ta bilens stereo från stereo docka i instrumentbrädan. Konsultera reparationshandbok för exakta rutiner.
7

Koppla stereo ledningarna från baksidan av stereoanläggning. Anslut ledningsnätet kontakterna Adapterkabel till uttagen på stereons baksida.
8

Anslut stereo ledningar från fordonet till motsvarande bly kontakterna på kabelnätet adaptern. Anslut signal-och strömpåslag på kabelkontakterna till kabelnätet adaptern. Konsultera kabelhandboken sele adapter för korrekt anslutning platser. Vissa selar är färgkodade för att visa lämpliga anslutningar.
9

Mata signal och strömpåslag på kablarna genom baksidan av bilens stereo docka och ner till golvet i fordonet. Var säker, om alternativet i ditt fordon, att välja för kablarna att dyka upp på passagerarsidan av fordonet.
10

Förlägg signalkabeln och sätt på bly kablar till baksidan av fordonet, på motsatt sida från strömkabeln. Nätkabeln avger störningar som påverkar signalen om springa tillsammans.
11

Placera driven-sub i bakluckan eller bakre bagageutrymmet i bilen.
12 < p> Anslut elkabeln till den eldrivna-subwoofern. Anslut signalkabeln och strömpåslag på kabeln i lämpligt märkta uttag på sub.
13

Anslut en jordkabel från förstärkaren kabelsats till sub och en bult eller skruv på baksidan av fordonet. Välj en bult som är direkt ansluten till fordonets ram för optimal jordning. Återgå till batteriet.
14

Placera jordkabeln klämma tillbaka runt den negativa batterikabeln inlägget. Dra kabeln till posten med nyckeln. Placera säkringen i säkringshållaren på ringen terminalen och stäng innehavarens locket. Stäng bilens huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81524.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.