Lägga till en eftermarknad in-dash GPS till en Hyundai Tiburon

Installera en in-dash GPS stereo i en Hyundai Tiburon kommer att glädja föraren med många extra funktioner som inte finns i fabriken stereo. De flesta i-dash GPS stereoapparater tillverkas idag har GPS-navigering, DVD-video, MP3-spelare anslutning och Google integration, och de kan även spåra Hyundais utsläpp och gas körsträcka. Nyare in-dash GPS stereoapparater enbart förlita sig på GPS-satelliter för att bestämma Tiburon riktning, rörelse och hastighet, inte längre kräver installationsprogrammet att lokalisera och skarva in i fordonets hastighetssensor. Saker du behöver
skiftnyckeln
Kablage
eltejp
Panel Tool Review Skruvmejsel
Tvåvägs tape
Dubbel-DIN monteringssats
GPS stereo

Visa fler instruktioner
1

Lokalisera Tiburon batteri i motorrummet. Använd en skiftnyckel för att koppla bort den svarta negativa (-). Batterikabeln
2

Bifoga en eftermarknad kablage utformats speciellt för Hyundai Tiburon till GPS stereo genom att matcha färgen på varje tråd och vrida nakna kabeländar tillsammans. Wrap varje anslutning i eltejp.
3

bort plasten bezel omgivande fabriken stereo med en panel verktyg. Använd en skruvmejsel för att ta bort skruvarna som håller fast stereon på plats och ställ skruvarna åt sidan. Skjut stereo från instrumentbrädan och dra ur stereons ledningsnät från Tiburon kabelnät genom att dra isär dem.
4

Bestäm placeringen av GPS-antennen och fäst den på plats med hjälp av två-vägs tejp om det behövs. Kör GPS antennen till stereon plats i instrumentbrädan i Tiburon, dölja tråden under fordonets pelare och trim bitar.
5

Skjut GPS stereo i hylsan av en dubbel-DIN-montage kit utformat speciellt för Hyundai Tiburon. Anslut GPS stereons eftermarknaden kabelnätet i Tiburon kabelnät genom att trycka ihop dem. Anslut GPS-antennen kabeln i baksidan av GPS-stereo. Skjut monteringssats fodral med GPS stereo i bilens stereo öppning. Säkra stereo på plats med skruvarna som togs bort i steg 3.
6

Byt plastinfattning med stadigt trycka den på plats. Sätt tillbaka batteriets minuskabel. GPS stereo är nu installerat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82654.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.