Hur du ansluta fyra Kicker Subwoofer till en Amp

Installera fyra Kicker subwoofers till en förstärkare kan vara en svår proposition. De flesta förstärkare är utformade för att hålet en eller två subwoofers snarare än fyra. Men en högre prisklasserna förstärkare kan driva fyra subwoofers om den har en effekt som är lika med behoven hos de fyra subwoofers, om den är stabil vid 2 ohm, och om subwoofers är parallellkopplade. Ledningar parallellt minskar impedansen hos subwoofers, vilket är den mängd motstånd som strömmen flödar till subwoofern ansikten. Saker du behöver
Högtalarkabel från 4 Kicker subwoofers
Förstärkare
Avbitartång
Trådskalare Sida 2 2-subwoofer lådor
1,5-tums skruvar
Skruvmejsel

Visa fler instruktioner
1

skära fyra 2-fots sektioner av högtalarkabeln. Strip en halv tum av gummi slida från varje ände av högtalarkabeln. Högtalarkabel innehåller två individuella trådar inom en mantel, så separera dessa två trådar.
2

Wire två subwoofers ihop parallellt. Anslut en högtalarkabel till hamnen i terminalen koppen och till den positiva polen på den första subwoofern. Anslut en annan längd på högtalarkabeln från den positiva hamn subwoofer ena till den positiva hamn subwoofer två. Anslut den negativa porten av terminalen koppen till den negativa porten på den första subwoofer. Anslut en annan längd på högtalarkabeln från den negativa porten på den första subwoofer med den andra subwoofern. Placera subwoofers i öppningen på subwoofern lådan och fäst dem på plats med hjälp av skruvar.
3

Wire de två återstående subwoofers i en separat låda på samma sätt som den första uppsättningen av subwoofers .
4

Skär ett avsnitt av 2 fot långa högtalarkabeln men inte separera trådarna. Anslut terminala kopp en av baslådor att kanalisera ett hos förstärkaren. Var noga med att bara ansluta en av trådarna till positiva terminaler och den andra kabeln till enbart negativa terminaler.
5

Upprepa föregående steg för att fästa den andra baslåda till kanal två av förstärkaren.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81407.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.