Hur man installerar en Mazda 6 Stereo

Mazda gör en mängd olika fabriksmonterade stereo system som finns som alternativ för de som köper en Mazda 6. För dem som vill ersätta en felaktig lager stereo eller ägare som önskar mer makt och förmåga, kan du välja mellan massor av eftermarknaden huvudenheter att installera i din bil. Ta enheten fabriken huvudet och koppla bort den från Mazdas stereo ledningar och antennkabeln. Du kan ha den nya enheten installeras professionellt, eller så kan du få de nödvändiga adaptrar och installera det själv. Saker du behöver
10 mm hylsnyckel
10 mm hylsa
Ratchet
stjärnskruvmejsel
Kabelstam adapter
Eftermarknad installation kragen (eller hylsa)
Show Mer Instruktioner
1

Lyft Mazdas huven och använd skiftnyckel för att lossa skruven säkra negativa klämman batterikabeln till batteriet terminalen. Ta bort kabeln från batteriet och lägg den åt sidan. Flytta till fordonets insida.
2

Vrid växeln-växelspaksknopp från axeln. Tryck på vänster sida av mittkonsolen mugghållare att lossa dess fästklämmor. Ta bort mugghållare och ställ dem åt sidan. Ta bort beklädnaden från växellådan för hand och ställ den åt sidan.
3

Ta bort de två skruvarna i underkant av instrumentbrädan trim panelen som omger stereon och klimatkontroll montering med en stjärnskruvmejsel.
4

Öppna handskfacket. Tryck på höger sida av facket luckan för att lossa klämman på sidan. Låt luckan att hänga från handskfacket. Avlägsna skruven från vänster sida av facket med 10 mm hylsa och spärrskaft.
5

Dra upp i stereo /klimatanläggning församling från instrumentbrädan. Koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av stereoanläggning. Ta bort de två skruvarna på sidan av stereon konsolen med skruvmejsel och skjut stereo däck från fästet.
6

Skjut eftermarknaden stereo installation krage i Mazdas stereo konsol. Sätt tillbaka de två skruvarna på sidorna av fästet. Skjut in den nya stereon i kragen tills den snäpper på plats.
7

Anslut Mazdas stereo ledningar i kabelnätet adaptern leder. Sätt in adapterns ledningar kontakterna i uttagen på baksidan av stereon. Anslut antennkabeln leder in i FM antenningång på baksidan av den nya stereoanläggning.
8

in hela stereo /klimat montering tillbaka in i Mazdas instrumentbräda docka. Tillbaka skruven bulten i sidan av handskfacket. Stäng handskfacket. Sätt tillbaka de två skruvarna i botten av stereon montering kåpa.
9

Byt kåpa runt växellådan. Tryck fast panelen mot mittkonsolen för att knäppa den på plats igen. Returnera mugghållare till mittkonsolen och tryck ner för att återuppta klämmorna. Skruva på växel-växelspaksknopp och återgå till Mazda batteri.
10

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka till den negativa batteripolen. Dra åt skruven på klämman med nyckeln. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81974.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.