Hur man installerar en kondensator Crutchfield

Crutchfield är en mobil online stereo återförsäljare som säljer kondensatorer. En kondensator är en kraft lagringsenhet som lagrar ström tills den krävs av förstärkaren. Vissa förstärkare drar mer ström än bilens batteri kan producera. Kondensatorn samlar ström när det inte behövs och sedan levererar den när förstärkaren krävs mer än bilen kan ge. Detta hjälper till att förhindra en batteriförbrukningen. Lagringskapaciteten elektriska kondensatorer mäts i Farad. Saker du behöver
Strömkablar
Visa fler instruktioner
1

Montera kondensatorn så nära förstärkaren som möjligt. Ju närmare kondensatorn är till förstärkaren, desto högre verkningsgrad.
2

Anslut en jordkabel till den negativa polen på kondensatorn. Anslut jordkabeln till en bergvärmepump i fordonet. Stålet karossen är det bästa stället att ansluta jordkabeln.
3

Anslut en ström kabeln till den positiva polen på kondensatorn. Anslut den andra änden av strömkabeln till +12 volts uttag på förstärkaren.
4

Anslut en strömkabeln till marken /minuspolen på förstärkaren. Anslut den andra änden av jordkabeln till en bergvärmepump som är annorlunda än när kondensatorn är ansluten.
5

Anslut en ström kabeln till den positiva polen på kondensatorn. Kör denna kabel till bilens batteri, och anslut den till den positiva polen på bilbatteriet.
6

Slå på bilen och skruva ner volymen på stereon till den lägsta inställningen. Köra bilen runt 10 till 15 minuter. Detta kommer att ge kondensatorn tillräckligt med tid för att ladda. När den är laddad, skruva upp volymen på stereon för att testa installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82668.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.