Hur gör jag Wire Rockford Fosgate P312D4 & P1000-1BD ampere?

Rockford Fosgate, grundades 1973 av Jim Fosgate, tillverkar bil ljudutrustning inklusive förstärkare, subwoofers, högtalare och andra tillbehör. Den P312d4 är en 12-tums Punch 4-ohms dubbla talspolar subwoofer kan hantera 500 watt konstant effekt. Den P1000-1BD är en Punch 1000 watt enda kanal subwooferförstärkare kan producera 500 watt konstant ström när den är ansluten till en 4-ohms dubbla talspolar subwoofer och arbetar vid en 2-ohms last. Saker du behöver
skiftnyckeln
14 gauge högtalarkabel
Avbitare
Wire strippor
Rokford Fosgate P3124d subwoofer
Rockford Fosgate P1000-1BD förstärkare
Show Mer Instruktioner
1

bort bilens negativa (-). batterikabel med en skruvnyckel
2

Skär två 6-tums avsnitt av 14 gauge högtalarkabel med avbitare . Skär ytterligare två avsnitt av högtalarkabeln lång nog att nå från subwoofern till förstärkaren. Skala en liten bit av den skyddande plastbeläggning från ändarna av alla delar av högtalarkabeln med tråd strippor.
3

in den blottade tråden från ena änden av en 6 tums avsnitt av högtalarkabeln till en av de två positiva (+) polskruv terminalerna på P3124d subwoofer. Fäst kabeln på plats med hjälp av fingrarna för att vrida bindande inlägget. Sätt i den andra änden tillsammans med en ände av en längre sträcka av högtalarkabeln i den andra positiva bindande Postterminalen på subwoofern. Fäst trådarna med hjälp av fingrarna för att vrida bindande inlägget. För in den blottade trådänden från längre delen av högtalarkabeln i den positiva polen på förstärkaren genom att trycka ner fliken, sätter tråden och släppa fliken.
4

in den blottade tråden från en slutet av den andra 6-tums avsnitt av högtalarkabeln i en av de två negativa polskruv terminaler på subwoofern. Fäst kabeln på plats med hjälp av fingrarna för att vrida bindande inlägget. Sätt i den andra änden tillsammans med en ände av den andra längre delen av högtalarkabeln i den andra negativa skruvklämman terminal på subwoofern. Fäst trådarna med hjälp av fingrarna för att vrida bindande inlägget. För in den blottade trådänden från längre delen av högtalarkabeln i den negativa polen på förstärkaren genom att trycka ner fliken, sätter tråden och släppa fliken.
5

Anslut bilens negativa batterikabeln . Den P3124d subwoofer och P1000-1BD förstärkare är nu fast. Förstärkaren producerar 500 watt på en 2-ohms last.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82596.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.