Hur Till Flytta ett 4Runner Radio

Toyota 4Runner har varit en populär bil för Toyota sedan 1980-talet, och genom åren har gått från att vara en off-road artist till transport för barnen, och allt däremellan. Lägga till en stereo till 4Runner kan göra ett äldre fordon peppa upp igen, andas nytt liv i körupplevelsen. I det här fallet är projektet fordonet en 1995 Toyota 4runner, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
kryssmejsel
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
liten krok verktyg
Visa fler instruktioner
1

Skruva den chaufför-side lägre instrumentbrädan, precis ovanför där förarens knän går, med hjälp av en Phillips-skruvmejsel och en 1/4-tums Ratchet och uttag. Vila panelen på marken, lämnar huvfäste ansluten för nu.
2

skruva isär passagerarsidan instrumentbrädan i det nedre högra hörnet med en 1/4-tums Ratchet och uttag, skruva av handskfacket i det nedre vänstra hörnet av handskfacket fascia med en Phillips-skruvmejsel. Öppna handskfacket och lossa de tre skruvarna på toppen av ingång med hjälp av en Phillips-skruvmejsel. Dra passagerarsidan nedre instrumentbräda off av instrumentbrädan med händerna för att frigöra klämmorna. Det kommer att finnas en skruv kvar i det övre vänstra hörnet där handskfacket var, och ta bort det med hjälp av en kryssmejsel
3

Lossa den undre instrumentbrädan, precis under stereon och. ovanpå mattan, använda händerna för att driva mitten av klippet i och dra klippet ut på båda sidor. Ta sedan bort den undre instrumentbrädan från fordonet.
4

Dra av alla rattar på klimatet kontroller med hjälp av händerna, skjut den lilla kroken verktyget i en av öppningarna på klimatpanelen. Dra försiktigt tillbaka panelen med kroken verktyget, försiktigt så att inte bryta plasten. Lossa skruvarna som exponeras av panelens borttagning med hjälp av en Phillips-skruvmejsel. Dra av plasten sargen runt tändningen cylindern.
5

Dra loss plastpanelen som går runt stereon för att avslöja däck och ficka. Skruva den från instrumentbrädan med en Phillips-skruvmejsel, och dra ut på ledningsnätet och antennen från baksidan av däcket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80867.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.